Chinaski Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Χαιρετε παίδες. Στην προσπαθεια μου να τελιώσω και εγώ τις σπουδες μου πρεπει να τελιώσω την πτυχιακή μου. Θα σας είμουν ευγνώμων εάν μπορουσατε να απαντήσετε σε ένα ερωτηματολογιο. Πάρτε όσο χρόνο θέλετε, αλλα θα σας παρακαλούσα να μην συζητήσετε τις πιθανες απαντήσεις σας με αλλους. Τα δεδομένα που θα συλλεχθουν θα χρησιμοποιηθουν μόνο για την εξυπηρέτηση της παρουσας εργασίας. Οι απαντήσεις σας θα είναι ανώνυμες, ωποτε θα σας παρακαλούσα να ειστε οσο το δυνατον ποιο ειλικρινης. Σας ευχαριστω εκ των προτερων http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=8HBLWLf8wxz2OxauADaZoA_3d_3d
Lomar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 οκ φίλε εγώ το συμπλήρωσα, καλή επιτυχία και καλό πτυχίο.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μια παρατήρηση, έχω την εντύπωση ότι οι ερωτήσεις σου κάνουν overlapping σε μεγάλο βαθμό. Edit: Θα βοηθούσε αν ήταν και ορθογραφημένες. Χωρίς κακή διάθεση.
jakegate7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Καλή επιτυχία στην πτυχιακή σου!!! (το συμπληρώνω τώρα...)
LL_NEO Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ρε Μενέλαε προφανώς και υπάρχουν οι ερωτήσεις που αναφέρεις ως εσωτερικός έλεγχος του τεστ (όπως το φοβάστε τη φωτιά και το θα θέλατε να γίνετε πυροσβέστης?) Done chinaski
KWSN_Men Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ρε παπάρα, προφανώς. Αλλά δεν είναι ποτέ αυτές οι πλειοψηφία. Marketing Research είχα κάνει 80άρα εργασία στο ΒΑ.
Chinaski Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστω ολους οσους συμμετειχαν. Τα ερωτηματα προέρχονται απο δυο καθιερωμενες ερευνες οι οποιες μετρανε διαφορετικες πτυχες του αντικειμενου που απασχολει την παρουσα εργασια. Οι ερωτησεις κανουν overlapping για να μετρηθει με μεγαλυτερη ακρίβεια η εγκυροτητα των δεδομένων καθως και και για το αν υπαρχουν κοινωνικα επιθυμητες απαντησεις. Οσο για τα ορθογραφικα λαθοι να με συμπαθατε αλλα εχω να γραψω ελληνικα απο το λυκειο και ειμαι στην δυσαρεστη θεση να μην μπορω να βρω εναν Ελληνικο speller για το word. Θα προτιμουσα να μην γινει κουβεντα πανω στο ερωτηματολογιο(τουχαλιστον μεχρι να τελιωσω με την συλλογη δεδομενων), οσοι θελετε να το συζητησουμε θα σας παρακαλουσα να μου στειλετε π.μ.
Chinaski Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Σε ευχαριστω Crizzt. Δεν εχει κλεισει ακομα για οσους ενδιαφερεστε να το συμπληρωσετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.