Periklis120 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Χθές είπα να ανανεώσω τους drivers της κάρτας γραφικών μου(Ati Radeon X850XT Plat Edition).Πήγα στο site της ATI και ακολούθησα την γνωστή διαδικασία για να κατεβάσω τους drivers.Αυτή την στιγμή οι νεώτεροι είναι οι 7.10 Τους εγκατέστησα και όλα καλά...Ελα που όμως δεν έπαιζε κανένα παιχνίδι.Όλα βγαζανε το ίδιο error. Ότι έχω directx 8.1 όπως είδα και στο dxdiag το tesτ για Direct3d έβγαζε fail συνέχεια. Απεγκατέστησα του drivers.Έβαλα τους παλιούς(7.9) πάλι τίποτα.Έκανα unistall την directx σε 8.1 και είπα να ξαναπεράσω την 9.0c και μετά τους drivers.Το πρόβλημα τώρα ήταν οτι δεν γινόταν με τίποτα αναβάθμιση σε 9.0c. Μου έβγαζε συνεχώς ότι "components are already installed and ready for use" και δεν μου ζητούσε restart. Μετά από πολλές προσπάθειες έβαλα τους 7.1 και διορθώθηκε και το test στο direct3d.Αυτή την στιγμή μπορώ να παιζω π.χ Call of Duty 2...αλλά εξακολουθεί να μου γράφει το dxdiag οτί έχω DirextX 8.1 και φυσικά δεν μπορώ με τίποτα να την αναβαθμίσω. Καμιά ιδέα για το τι έγινε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 vazeis tous Catalyst 7.7...gia kapoio logo oi metagenesteroi exoun provlhma me tis palioteres kartes grafikwn...
Periklis120 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Θα τους δοκιμάσω ThReSh, σε ευχαριστώ! Καμιά ιδέα κανείς για το bug στo dxdiag?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 katevase tous 9.0c tou Noembriou kai valtous...isws na dior8w8ei who knows..
Periklis120 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 το έχω δοκιμάσει ήδη...τίποτα.Αν δεν με δημιουργήσει άλλο πρόβλημα στα games τότε θα το αφήσω έτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.