Προς το περιεχόμενο

Seagate Barracuda και θόρυβος

soiramk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να είναι ο HDD(συγκεκριμένα του τίτλου) ελλατωματικός μόνο ως προς το θόρυβο? Ένω δουλεύει, έχω την υποψία οτι κάνει παραπάνω θόρυβο απο ότι θα έπρεπε(τον επέλεξα επειδή διαβασα οτι είναι σχετικα ήσυχος). Αν είχε πρόβλημα δε θα δούλευε καθόλου?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και σε εμένα ο 320 κάνει πολύ φασαρία... μέχρι τώρα προτιμούσα WD, αλλά πήρα seagate επειδή είχε 5 χρόνια εγγύηση...

δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικός αυτός ο θόρυβος, αλλά γενικά ακούγεται πως κάνουν περισσότερο θόρυβο από τους WD ...

Δημοσ.

Νομιζω οι πιο αθορυβοι ειναι οι hitachi .Ο δικος μου 80gb sata δεν ακουγεται καθολου

Ενω ο 200ρης WD κανει τοσο θορυβο (βουητο) που τον εχω βαλει σε εξωτερικη θηκη usb την οποια εχω βαλει πανω σε αφρολεξ !

Δημοσ.

Μάλλον θα παω να αγοράσω εναν 80αρη για να βάλω μόνο τα Vista. Στα Vista δουλεύει συνεχώς ο σκληρός και ο θόρυβος του Barracuda δεν παλεύεται. Μπορείτε να μου πείτε ποίος είναι ο πιο αθόρυβος-ήσυχος? Να μην κάνει "γρατσουνίσματα" με το παραμικρό δίαβασμα.

Δημοσ.

OK παιδία. Με ενημέρωσαν απο το e-shop οτι είχε πρόβλημα και θα μου τον αντικαταστήσουν. Βαράγανε λέει οι κεφαλές... Καλα είναι δυνατόν να "βάραγαν" οι κεφαλές και ο δίσκος να δούλευε κανονικά(πλην του θορύβου)?

Δημοσ.
OK παιδία. Με ενημέρωσαν απο το e-shop οτι είχε πρόβλημα και θα μου τον αντικαταστήσουν. Βαράγανε λέει οι κεφαλές... Καλα είναι δυνατόν να "βάραγαν" οι κεφαλές και ο δίσκος να δούλευε κανονικά(πλην του θορύβου)?

με έβαλες σε σκέψεις τώρα...

λες να πάω και εγώ για αντικατάσταση?

νόμιζα πως είναι φυσιολογικό να κάνει αυτόν τον θόρυβο, μιας και παραπονιούνται πολλοί...

όχι τίποτα άλλο, αλλά έχει πολύ ''υλικό'' μέσα, και για να κάνω backup όλα αυτά θέλω μέρες...

:mad:

Δημοσ.

Τι να πω ρε γμτο... Και εγω απο αυτα που δίαβασα εδώ ζήτησα να μου πιστώσουν το ποσό ώστε να πάρω έναν WD, αλλά μου είπαν οτι αφου υπάρχει το ίδιο προιον σε διαθεσιμότητα θα μου το αντικαταστήσουν και οτι ο θόρυβος που έκανε ήταν επειδή ήταν ελλατωματικός(κουλό βέβαια αυτό!!). Θα σας πω μόλις έχω νεότερα. Ελπιζω πάντως να μην κάνει θόρυβος ο καινούριος..

Δημοσ.

εγώ πάλι ελπίζω να κάνει, γιατί αν κάνει πάλι θόρυβο, εκμηδενίζονται οι πιθανότητες να φταίει ο σκληρός, και πολλαπλασιάζονται αυτές που δείχνουν πως αυτοί στο eshop δεν ξέρουν τι τους γίνεται... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...