Προς το περιεχόμενο

Συνθεση pc για games μεχρι 1000 ευρω

Marat72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοι φιλοι ,

Θα προχωρησω σε αγορα pc για games μεχρι 1000 euro χωρις την οθονη . Εχω μια LG 22'' 2ms ιδανικη για games και λεω να την εκμεταλευτω .

Ενω εχω καταληξει σε

Επεξεργαστης Core 2 Quad 6600 240 euro

Καρτα γραφικων 8800 gt 512 MB twintech 215 euro

Τροφοδοτικο Etasis 750W Gaming 99 euro

Μνημη Ram 2 GB 800 Mhz 80 euro

Κουτι 70

Σκληρος + DVD + Desctop περιπου 150

Εχω μπερδευτει στη μητρικη , ποια να προτιμησω για να εχω τις καλυτερες επιδοσεις ?

Περιμενω γνωμες .

Δημοσ.

asto to sli,eilikrina dn aksizei

egw pantos epimenw stin p5k k na sou meinoun k 30 evro na ta dwseis panw se kati allo,dn 8a deis kamia diafora me tin abit,an k einai k ekeini poli kali mobo.egw sou lew kati xiliodoulemeno k oti kalitero oso afora timi/apodosi.

Δημοσ.
Το SLI δεν αξίζει, προτείνω αυτή:

Abit IP35

Δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω...

Γιατι δεν αξιζει το Sli ? Αργοτερα με τα καινουργια games?

Δημοσ.

vasika to sli aksizei mono me ta korifaia molis vgoune,meta i texnologia proxwra k to highend ginetai midrange,opote dn simferei meta g na valeis sli,ekeino to diastima 8a sou simferei na pareis auto pou einai kainourgias texnologias pou pali 8a sou prosferei parapanw fps apo to sli.oso gia o/c afou dn anafere oti asxoleitai

Δημοσ.

απο το να παρεις τωρα μια 8800γτ και μετα απο 6μηνο πχ μια 2η

καλυτερα να τη σκοτωσεις και να παρεις την καρτα που τοτε θα εχει

250 ευρω

Δημοσ.
Γιατι δεν αξιζει το Sli ? Αργοτερα με τα καινουργια games?

Η ιστορία μου έχει αποδείξει πως είναι πολύ καλύτερα να αναβαθμίζεσαι συχνά και με πιο φθινά parts, παρά σπάνια και με πανάκριβα parts...

Δηλαδή αν δώσεις σήμερα 600 ευρώ για 2 κάρτες SLI για να είσαι Ok για τα επόμενα 3 χρόνια, θα σου πω έκανες μεγάλο λάθος, επειδή αν δίνεις από 200 ευρώ κάθε χρόνο για αλλαγή κάρτας γραφικών, θα έχεις πάντα γρήγορη κάρτα γραφικών...

Ενώ ένα sli των 600 ευρώ σήμερα, μετά από 3 χρόνια θα αξίζει όσο μια κάρτα γραφικών των 100 ευρώ... και θά χουν πάει χαμένα τα χρήματά σου επειδή αυτό που αγόρασες πανάκριβα σήμερα, δεν ήταν ποτέ εκμεταλλεύσιμο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...