DIMITRISG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 μολις παω να δω ενα flash video crashαρει o firefox, και με konqueror τα ιδια δεν το παιζει εχω αυτο το μυνημα Flash Player: Warning: environment variable G_FILENAME_ENCODING is set and is not UTF-8 Error, do this: mount -t proc none /proc /usr/lib/firefox-2.0.0.8/run-mozilla.sh: line 131: 12317 Erreur de segmentation "$prog" ${1+"$@"} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 crashαρει ο firefox Ναι είναι για τον π*ο από σταθερότητα! Flash Player: Warning: environment variable G_FILENAME_ENCODING is set and is not UTF-8Error, do this: mount -t proc none /proc Δοκίμασε να κάνεις αυτά για τα οποία διαμαρτύρεται: - Να ορίσεις την μεταβλητή G_FILENAME_ENCODING και τις σχετικές locales σε UTF-8, βάζοντας π.χ. στο /etc/profile >export LANG=en_US.UTF-8 export LC_CTYPE=el_GR.utf8 export G_FILENAME_ENCODING=UTF-8 - Να κάνεις mount το PROC filesystem (είναι δυνατόν να μην είναι mounted by default;!) ># mount -t proc none /proc και στο /etc/fstab σου να υπάρχει η γραμμή: >proc /proc proc defaults 0 0 ΥΣ. Κάνε log out και log in μετά τις αλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Το πρωτο δεν ξερω πως να το κανω πρεπει να τα βαλω σε καποιο αρχείο στο /etc/profile ? το proc ειναι mounted sto fstab εχει αυτο none /proc proc defaults 0 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 πρεπει να τα βαλω σε καποιο αρχείο στο /etc/profile ? Το /etc/profile δεν είναι αρχείο στο δικό σου σύστημα; Πάντως δεν πρέπει να είναι o λόγος crashaρίσματος το warning, αλλά το error. Το οποίο δε μπορώ να καταλάβω, εφόσον είναι mounted το /proc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 το /etc/profile δεν το εχει μαλλον σε μενα ή μηπως το εχει αλλου ο konqueror οταν παω να δω flash video βγαζει αυτα [dimitri@localhost ~]$ konqueror ASSERT: "!icon.isEmpty()" in konq_pixmapprovider.cc (81) konqueror: WARNING: Couldn't read VmSize from /proc/*/statm. ASSERT: "!icon.isEmpty()" in konq_pixmapprovider.cc (81) kdecore (KAction): WARNING: KActionCollection::KActionCollection( QObject *parent, const char *name, KInstance *instance ) X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8 Major opcode: 56 Minor opcode: 0 Resource id: 0x0 X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8 Major opcode: 56 Minor opcode: 0 Resource id: 0x0 X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8 Major opcode: 56 Minor opcode: 0 Resource id: 0x0 Flash Player: Warning: environment variable G_FILENAME_ENCODING is set and is not UTF-8 (process:14127): Gtk-CRITICAL **: gtk_clipboard_get_for_display: assertion `display != NULL' failed Adobe FlashPlayer: gtk_clipboard_get(GDK_SELECTION_PRIMARY); failed. Trying to call gtk_init(0,0); X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8 Major opcode: 56 Minor opcode: 0 Resource id: 0x0 Flash Player: Warning: environment variable G_FILENAME_ENCODING is set and is not UTF-8 X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8 Major opcode: 56 Minor opcode: 0 Resource id: 0x0 X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8 Major opcode: 56 Minor opcode: 0 Resource id: 0x0 X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8 Major opcode: 56 Minor opcode: 0 Resource id: 0x0 X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8 Major opcode: 56 Minor opcode: 0 Resource id: 0x0 X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8 Major opcode: 56 Minor opcode: 0 Resource id: 0x0 Error, do this: mount -t proc none /proc KCrash: Application 'nspluginviewer' crashing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 αν ανοιξω τον firefox σε root δεν κρασαρει στα flash αλλα δεν εχω ήχο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 επειδη εχω μια σελιδα και εχω τον server συνδεδεμενο ειχα βαλει επιπεδο ασφαλειας 4 και το εβαλα στο 3 και δεν κρασαρει . Ο ηχος δεν ξερω μαλλον αν κανω επανεκκινηση θα ερθει ευχαριστω nske (κατι φορες σου ειμαστε οντως υποχρεοι εδω ) κανω reboot και λεω αν ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 ειναι οκ! ωραιος ειμαι δημιούργησα το προβλημα μονος μου! ευχαριστω nske μπορω να σε ρωτησω με τι ασχολεισαι ; εργαζεσαι καπου που εχει να κανει με linux ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Α έτσι εξηγείται ότι δεν είχε πρόσβαση στο /proc (δε το άφηνε το σετ ρυθμίσεων του MSEC). μπορω να σε ρωτησω με τι ασχολεισαι ; εργαζεσαι καπου που εχει να κανει με linux ? Όχι τίποτα τέτοιο, σπουδάζω πολιτικές επιστήμες. [Edit:]Ένας πίνακας που αναφέρει τι περιλαμβάνει κάθε σετ ρυθμίσεων του Msec: http://club.mandriva.com/xwiki/bin/KB/SecureSmsec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Α έτσι εξηγείται ότι δεν είχε πρόσβαση στο /proc (δε το άφηνε το σετ ρυθμίσεων του MSEC). Όχι τίποτα τέτοιο, σπουδάζω πολιτικές επιστήμες. [Edit:]Ένας πίνακας που αναφέρει τι περιλαμβάνει κάθε σετ ρυθμίσεων του Msec: http://club.mandriva.com/xwiki/bin/KB/SecureSmsec Αυτό είναι , ο καλός πολιτικός ξέρει απο Linux. Ελπίζω να βάλεις open source στο δημόσιο όταν θα είσαι υπουργός ή πρωθυπουργός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Εμένα ο firefox σε Ubuntu 7.10 (i386) + flash είναι σταθερός στο 99.9% των περιπτώσεων. 1-2 φορές μου έχει κρασάρει στο youtube, χωρίς βέβαια να μου "ρίξει" το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Kαι μένα σπάνια μου έχει κρασάρει ο firefox.Πάνε οι εποχές του edgy που ο firefox κράσαρε σαν τρελός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.