N.I.C Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Έχω μια παλιά μητρική που δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω (έχω αλλάξει 2 μέχρι στιγμής και πάω για την 3η ) και θέλω να βγάλω τον επεξεργαστή για να τον κανώ μπρελόκ! Βασικά είδα ενα άλλο θέμα σχετικά μ΄αυτό, και από 'κει επιρεάστηκα. Το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορώ να βγάλώ τον ανεμιστήρα από πάνω! Είναι ανεμιστήρας της Intel αλλά οχί ο κοινός, που έχει στογγυλό σχήμα, και απο τα πλάγια έχει 2 ασημένια αλουμίνια που οταν τα σηκώνεις 90 μοίρες σηκώνεται ο ανεμιστήρας αλλα δεν βγαίνει. Άμα ξέρει κανείς ας βοηθήσει, ευχαριστώ. αα και κάτι αλλό: είναι τίποτα επικίνδυνο στο να έρθει σε επαφή με το σώμα γενικώς η CPU;
novice21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μπα δεν νομιζω.Χωρις ρευμα ειναι ακακο αρνακι. Πυριτιο,και τρανζιστορ,αντε και σιλικονη..Εκτος εαν περιεχει....πλουτονιο. Ας απαντησουν οι ειδικοι.
S2Katana Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δοκιμασε να τον δουλεψεις λιγο να ζεσταθει η παστα και να ξεκολλησει ευκολοτερα.
N.I.C Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 οκ παιδιά το θέμα όμως είναι πώς θα βγάλω τον ανεμιστήρα απο πάνω; όπως είπα και πιο πριν δεν είναι σαν αυτούς που έχουμε τώρα. Γενικώς και η μητρική είναι παλιά, ο CPU είναι ένας Intel pentium 4 sta 2GHz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.