tromeros dennis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα! εχω το ASUS p525 που τρεχει με Windows Mobile 5 και ενα LAN στο σπιτι μου στο οποιο θελω να εχω προσβαση μεσου WLAN. γινεται κι αν ναι, πως;
tromeros dennis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 βρηκα το pocketlan απο τη z2! για πληροφοριες, στειλτε pm
mpentenis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 δεν χρειαζεται εξτρα εφαρμογή για να συνδε8ει, του βάζεις IP, DNS, gateway, δηλωνεις οτι συνδεεσαι στο internet μεσω proxy (δεν χρειαζεται να δηλωσεις ποιος ειναι) και έχεις και προσβαση στο δίκτυο και στο internet
tromeros dennis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 δεν χρειαζεται εξτρα εφαρμογή για να συνδε8ει, του βάζεις IP, DNS, gateway, δηλωνεις οτι συνδεεσαι στο internet μεσω proxy (δεν χρειαζεται να δηλωσεις ποιος ειναι) και έχεις και προσβαση στο δίκτυο και στο internet ααα οκ, για να δω ομως που της κανω της ρυθημησες αυτες...
mpentenis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 start-->settings-->connections-->network cards-->network adapters-->The Internet-->briskeis tin karta kai ry8mizeis oti 8es toylaxiston etsi einai sto symbol MC50 kai sto MIO P550
MiKe-Dee Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 start-->settings-->connections-->network cards-->network adapters-->The Internet-->briskeis tin karta kai ry8mizeis oti 8es toylaxiston etsi einai sto symbol MC50 kai sto MIO P550 Το ίδιο ισχύει για όλα τα WM5 Pocket Pcs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.