stavrossak Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Σας έπιασα!! Ρίξαμε την δυσκολία του τουρνουά στο Super Star? Άδικα η προπόνηση στο HOF?
dour46 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Emeis pou paixame xthes (4 atoma) se ti epipedo paixame arage?
glad1at0re Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Σε superstar παίξαμε εμείς το είδα λίγο πριν το ματς. Φίλε stavrossak η προπόνηση σε HoF σε προπονεί για όλα τα level όχι μόνο για HoF. Αν χάσεις δηλαδή δε νομίζω να πεις "ήταν πολύ εύκολο δε μπορούσα να παίξω" :Ppp Πάντως το online game δεν έχει καμια σχέση με το single είτε είναι rookie είτε HoF. Άντε παλληκάρια παίξτε κάνα ματσάκι! Δεν ενδιαφέρεστε ή απλά διστάζετε ? Και να αποκλειστούμε, σε λίγο καιρό θα κάνουμε κι άλλο τουρνουά, αρκεί να μη παίζουμε ένα αγώνα κάθε μήνα.
stavrossak Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Το ξέρω φίλε gladiator, και αστειευόμουν πριν. Ρε παιδιά το cluch factor είναι on για το τουρνουά μας? Ελπίζω όχι γιατί είναι αδικία και ταυτόχρονα πολύ σπαστικό να μην μπορείς να σταυρώσεις καλάθι στο τέλος και ο άλλος να χώνει από παντού!! dreaming μπες σήμερα αν μπορείς για τα ματσακια
glad1at0re Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Αν είναι ON είναι όντως πολύ σπαστικό αλλά έχω την αίσθηση ότι είτε on είτε off, το cpu βοηθάει αυτόν που είναι πίσω στο σκορ στο τέλος του ματς.
glad1at0re Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, δε θέλω να πιέζω τα πράγματα, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να μαζευτούμε οι λίγοι που ενδιαφερόμαστε και να κάνουμε ένα ωραίο league me 8 ή παραπάνω άτομα ας πούμε; Μπορούμε να βρούμε κι άλλους από άλλα ελληνικά forum που πραγματικά ενδιαφέρονται όπως στο nextgen.gr .
dour46 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Xamos simera, exoun ginei 3 match mexri stigmis!!!! update sto prwto post
AWERAWER Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 molis ekana kai ego 2.mia erotisi.sta posa match ine to tournoua?sta 4 i sta 3?epidi pezo me ton johny b kai imaste 1-1 me ekpliktika matchakia pou o enas kerdise ton allo sta teleftea 10 deuterolepta.
dour46 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Sta tournament settings leei: Series Length: Best of 3 Opote logika einai stis 2 nikes (o kaluteros sta 3 match kerdizei).
AWERAWER Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 opios ftasi stis 3 nikes kerdizi?i opios pai 2-0 aspoume kerdisi?
speedy23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Οχι Σωκρατη.Οποιος παρει το επομενο ματς,περναει στην επομενη φαση.Θα πεσουν κορμια...lol.Καλα επρεπε να εισαστε απο μια γωνια να βλεπατε τα ματσακια μας.Απλα απιστευτα!
dour46 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Paidia mporeite na grapsete "recap" stous agwnes, dhladi na grapsete mia mikri perilipsi tou ti sinevei sto match, pou krithike, kapia fasi kleidi ktl. Opios thelei mporei na to kanei gia parapanw endiaferon sto tournoua.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.