powerslave Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Φιλάρα stavros1981, δε χρησιμοποίησα κανένα αθέμιτο μέσο...Τις δυνατότητες που μου δίνει το παιχνίδι μόνο...
stavrossak Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δεν διαφωνώ, αλλά η γνώμη μου είναι μεταξύ μας να μην γίνεται αυτό. Αν συμφωνούν και οι άλλοι παίχτες να μπει ως rule. Τι λέτε? privateer απ'ότι είδα το έβαλες στο hall of fame το τουρνουά!
AWERAWER Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 paidia otan pezoume ena online game den ginete na patisoume to b gia na anixthi o pektis?den ginete na patisoume to LB kai na vgi to panel me tis kinisis?mipos kano kapio lathos?
dour46 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Arxisan ta pre-season paixnidia. Molis epaixa me ton stavrossak. stavrossak 2 - dour46 0
powerslave Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Τέλος πάντων, όπως θέλετε...Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεν νομίζω όμως ότι είναι κάτι τόσο σημαντικό!
AWERAWER Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 re paidia exete dilosi mono i 8 sto tournoua.i ipolipi 8 pou ine?
papeipa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Paidia eimai ektos kalamatas to argotero mexri ayrio tha kanw join
privateer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 rainpowerirgr bullishcoco dreaming360 Κάντε join στο tournament. O Τheo θα μπεί το σάββατο που θα έχει και το nba
stavrossak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δηλαδή Σάββατο ξεκινάμε? Ευτυχώς προλαβαίνει να αναρρώσει ο Amari από την αρθροσκόπηση!!
privateer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Ναι ελπίζω οι rainpowerirgr/bullishcoco να έχουν κάνει join μέσα στο Σ/Κ για να ξεκινησουμε
powerslave Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 σόρρυ παιδιά, αλλά είχα πολλές δουλειές και καθόλου χρόνο!Έχω δύο μέρες να μπω στο live...Επίσης θα ήθελα αν γίνεται να δείξετε κάποια κατανόηση, γιατί την κυριακή δε θα έχω λογαριασμό, γιατί λήγει το σάββατο ο παλιός και θα τον ανανεώσω τη δευτέρα...ευχαριστώ...
privateer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 οκ τουλάχιστον κάνε join απο το site είτε απο το παιχνίδι για να μπορέσουμε μέσα στο Σ/Κ να βγάλουμε τα ζευγάρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.