Eksw_kardia Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Καλημερα. Ρε παιδια το κατεβασα το εβαλα και μολις παω να αρχισω γυρναει γυρω γυρω τι μπορω να κανω?
ripperakos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Παίζει κανονικά το Turok το χειριστήριο του XBOX 360 για windows;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 FPS στο PC με gamepad? ε ρε μαζοχισμός...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 για μένα πάντως dual-wielding και knife finishing moves δεν με χάλασαν ποτε...τα graphs δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλα το game σίγουρα δεν είναι μούφα imho.
spocky Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μπορει καποιος να μου στειλει ενα save game απο το παιχνιδι μετα το 3 checkpoint γιατι παντα με πεταει στο desktop μολις βγαινω απο το σκαφος?
k_dinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δεν ξερω τι λετε, εγω παντως που το παιζω σε φουλ αναλυση μου φαινονται παρα πολυ καλα τα γραφικα του. Πιο παιχνιδι δηλαδη πιστευετε οτι εχει τα καλυτερα γραφικα και βγαζετε το turok ασχημο?
k_dinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Σε τι αναλυση το παιζεις? Και τι pc εχεις? Σε αναλυση 1024*768 με Ιntel duo2 8400 3.0Ghz με καρτα 8800GT με 2GR RAM στα 800mhz
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δεν ξερω τι λετε, εγω παντως που το παιζω σε φουλ αναλυση μου φαινονται παρα πολυ καλα τα γραφικα του.Πιο παιχνιδι δηλαδη πιστευετε οτι εχει τα καλυτερα γραφικα και βγαζετε το turok ασχημο? Πολλά έχουν καλύτερα graphs από το Turok...αλλα δεν είναι εκεί το θέμα...το game μια χαρά για να περάσει η ώρα.
@byZo Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Και εγω το παίζω σε 1024 Χ 768 με όλα φουλ και θα πήγαινε μια χαρά αν μπορούσα να βάλω 2 giga RAM. Καλό παιχνιδάκι είναι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τα 12,5 gigabyte. Δηλαδή, πάνε καλά!? Υ.Γ. Μετά το COD4 όλα τα άλλα scripted fps μου μοιάζουν πολύ "παιδικά". Και μην αρχίσω για το multiplayer!
konstantinew Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Παίζω το γνωστό game Turok στο pc και ενω ολα κυλουσαν ομαλα, ξαφνικά ενω εκτος παιχνιδιου ποντικι κ πληκτρολογιο λειτουργουν κανονικα , εν ωρα παιχνιδιου δεν εχουν καμια επενεργεια, τι συμβαινει?
nodas_21greek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Παίζω το γνωστό game Turok στο pc και ενω ολα κυλουσαν ομαλα, ξαφνικά ενω εκτος παιχνιδιου ποντικι κ πληκτρολογιο λειτουργουν κανονικα , εν ωρα παιχνιδιου δεν εχουν καμια επενεργεια, τι συμβαινει? Alt+tab, Alt+F4 υποθέτω ότι δουλεύουν αφού λες ότι στο desktop είναι μια χαρά. Η εννοείς ότι λειτουργούν πριν παίξεις και μετά θέλει restart; Αν είναι το 1ο, μια λίγο κουφή λύση που βρήκα με λίγο googlαρισμα είναι να απενεργοποιήσεις από το bios το Multi Threading (για τους πυρήνες του επεξεργαστή) (κουφό μου φαίνεται αλλά αυτό βρήκα.) Αν τώρα κολλάει όλο το παιχνδίδι, τότε μάλλον έχεις κάποιο θέμα με θερμοκρασίες και θες σε 1η φάση ένα καθάρισμα για να τις ρίξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα