chris_psycho Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μπορώ να κάνω αναμετάδοση σταθμού μέσω internet free? πχ. ant1 radio? Ή θα έχω νομικές κυρώσεις? Αν γνωρίζει κάποιος ας πει!
CyberCr33p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Θα πρέπει να πληρώσεις κάποια εταιρία για να σου κάνει το streaming (γιατί από το σπίτι σου με ADSL δεν θα μπορείς να σηκώνεις πάνω απο 4 άτομα) καθώς επίσης πρέπει να πληρώσεις και ένα ποσό στην ΑΕΠΙ για τα πνευματικά δικαιώματα. Δηλαδή τελείως δωρεάν δεν γίνεται.
chris_psycho Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 sorry αλλά αν έρθω σε συνεννόηση με την εταιρεία πχ. ant1 και πει οκ, υπάρχει πρόβλημα; Γιατί πρέπει να πληρώσω και στην ΑΕΠΙ; Είσαι σίγουρος γι'αυτό;
CyberCr33p Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δεν είχα διαβάσει καλά το μήνυμά σου στην αρχή και δεν είχα καταλάβει ότι έλεγες για αναμετάδοση. Σχετικά με την αναμετάδοση δεν είμαι και 100% σίγουρος εάν πρέπει να πληρώσεις την ΑΕΠΙ αλλά εδώ και ψιλικατζίδικο να έχεις και να βάλεις ραδιόφωνο πάλι δεν πρέπει να την πληρώνεις;
alexandr0s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Αν παίζεις ελληνικά κομμάτια θα πρέπει να πληρώσεις στην ΑΕΠΙ αν ξένα στην IFPI. Για τους πρώτους πιστεύω ότι αν τους ρωτήσεις θα σε κοιτάνε σαν να είσαι εξωγήινος, για τους δεύτερους θα σου δώσουν την απάντηση που χρειάζεται.
alexandr0s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δεν είχα διαβάσει καλά το μήνυμά σου στην αρχή και δεν είχα καταλάβει ότι έλεγες για αναμετάδοση. Σχετικά με την αναμετάδοση δεν είμαι και 100% σίγουρος εάν πρέπει να πληρώσεις την ΑΕΠΙ αλλά εδώ και ψιλικατζίδικο να έχεις και να βάλεις ραδιόφωνο πάλι δεν πρέπει να την πληρώνεις; Ναι πρέπει, αν και όταν είχα ρωτήσει παλιά είχαν πει ότι αν παίζεις ξένα κομμάτια δεν πληρώνεις, αλλά πληρώνεις γενικά γιατί άντε να τους εξηγήσεις ότι παίζεις μόνο ξένα. Επίσης εξαρτάται με το είδος της επιχείρησης που έχεις. Αν δεν υπάγεται στη διασκέδαση πληρώνεις πολύ λιγότερα.
Maniakos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Η ΑΕΠΙ είναι η μεγαλύτερη απάτη που υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.