Dr.Strangelove Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Αφού ο κόσμος γουστάρει να διασκεδάζει με τον Κάτμαν, την Καλομοίρα και την Σάσα Μπάστα, καλά να πάθει. Και μην ανησυχείς. Οι περισσότεροι από αυτούς που αξίζουν, τα καταφέρνουν τελικά*, και το να γίνεις κάτι μετά από προσπάθεια χρόνων μετράει πολύ περισσότερο από το να γίνει κάποιος "αστέρι" σε μια νύχτα περνώντας από το κρεβάτι κάποιου και να ξεχαστεί το ίδιο γρήγορα όταν θα βρεθεί κάποιος άλλος πρόθυμος να προσφέρει το κορμί του στο βωμό της δόξας. * Όταν λέω ότι τα καταφέρνουν, δεν εννοώ βέβαια να γίνουν σούπερ σταρς και να σαρώσουν τα βραβεία "Αγρίων", αλλά να φτιάξουν το δικό τους κοινό που ξέρει τι ακούει και γιατί.
jesE Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Ο Οποιοσδήποτε καλλιτέχνης "πνίγεται" στον βούρκο, χάνεται, 'η βλέπει το σκατό και δεν μπαίνει καν στον κόπο να αχοληθεί, να αξιοποιήσει το ταλέντο του. Αποτέλεσμα: στερούμαι ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μια φωνάρα, μια ηθοποιάρα κοκ Συμπέρασμα: ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΣΚΑΩ, (έχουμε και δουλειές) όμως με νοιάζει. Το ουσιαστικό πρόβλημα όμως δεν ειναι αυτό, κατα την προσωπική, ταπεινή μου γνώμη, αλλα το ότι πολλοί έφηβοι "αναγκαστικά" έχουν ινδάλματα κατι τενεκέδες με ξυρισμένα στήθια και @@ γλόμπους και κατί λινάτσες με σκατά στο κεφαλί. Με νοιάζει ορε.
slipknot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Συμφωνώ με zazik και Filos19.Επειδή δεν είναι συγγενείς μας δεν πάει να πει ότι δεν μας νοιάζει.Μας αναγκάζουν να ανεχόμαστε τον κάθε ατάλαντο,σε κάθε τομέα είτε αυτός είναι η μουσική είτε η τηλεόραση.Δεν είναι λύση να πατήσω το κουμπάκι και να μην τους βλέπω γιατί πάντα μπροστά μου θα τους βρίσκω.Τέτοια σαπίλα υπάρχει..βλέπουμε όλο σουργελάκια που από ''ασήμαντοι'' γίνανε κάποιοι.Κλασσικό παράδειγμα αυτή η Χριστίνα από το super deal αλλά και πολλοί άλλοι.Και πάλι δεν καταλαβαίνω.Γιατί κάτι ζώα(όπως είναι μερικοί μερικοί στην τηλεόραση) να τα παίρνουν χοντρά για κάθε βλακεία που κάνουν και κάποιοι άλλοι να είναι μεροκαματιάρηδες και να παλεύουν για να ταΐσουν την οικογένεια τους παραδείγματος χάρη ? Όλη μέρα η tv παίζει βλακείες τις οποίες δυστυχώς κάποιες φορές αναγκαζόμαστε να δούμε μόνο και μόνο για να περάσει η ώρα.Υπάρχουν βέβαια κάποιες εξαιρέσεις.Τίποτα το ουσιαστικό.Η μουσική ακόμα χειρότερα,πλέον όπως είναι για μένα είναι ένα σκουπίδι και μισό.Οι περισσότεροι ατάλαντοι,βγάζουν σουξεδάκια των 2 μηνών και κάτι έγινε.Τα μεγάλα ονόματα τα σταθερά είναι 3-4 συνηθισμένοι και οι καινούργιοι είτε έχουν από κάπου σπρώξιμο και συνεχίζουν αλλά συνήθως δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο είτε οι πραγματικά καλοί θάβονται.Τα τραγούδια κλασσικά,χωρίς νόημα.Και δυστυχώς όλοι αυτοί οι δήθεν τραγουδιστές κονομάνε από κάποιους που θα πάνε να τους δούνε ζωντανά στα μπουζούκια και θα πάρουν και τα cd τους.Όλοι ξέρετε πόσα παίρνει κάποιος τη βραδιά.Μιλάμε για τρελά ποσά και το κυριότερο είναι ότι δεν βλέπω κάποιον ουσιαστικό λόγο για να πάρουν τόσα λεφτά...Τέλος πάντων.Για μένα όλα αυτά μόνο κατάντια είναι και δεν πρέπει να είμαστε αδιάφοροι.
Dr.Strangelove Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά νομίζετε ότι πριν εμφανιστούν τα διάφορα reality και talent shows δεν υπήρχαν ατάλαντοι που γινόταν σταρς και ταλαντούχοι που χανόταν; Το πρόβλημα δεν είναι ποιός θα κοιμηθεί με ποιόν, αλλά τι θέλει να ακούσει ο κόσμος, και ο πολύς κόσμος θέλει να ακούει εύπεπτα τραγουδάκια που μόνο τέτοιοι "καλλιτέχνες" θα του δώσουν. Οι λίγοι που θέλουν να ακούσουν κάτι πιο σοβαρό, θα βρουν αυτό που αξίζει.
zazik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά νομίζετε ότι πριν εμφανιστούν τα διάφορα reality και talent shows δεν υπήρχαν ατάλαντοι που γινόταν σταρς και ταλαντούχοι που χανόταν;Το πρόβλημα δεν είναι ποιός θα κοιμηθεί με ποιόν, αλλά τι θέλει να ακούσει ο κόσμος, και ο πολύς κόσμος θέλει να ακούει εύπεπτα τραγουδάκια που μόνο τέτοιοι "καλλιτέχνες" θα του δώσουν. Οι λίγοι που θέλουν να ακούσουν κάτι πιο σοβαρό, θα βρουν αυτό που αξίζει. Όπως είπε και κάποιος παραπάνω , έχουμε και δουλείες , φυσικά και δεν πολύ ασχολούμαι....αλλά , όπως και να το κάνουμε , είναι κοινωνική μάστιγα....πχ....και ο Φίνος ίσως να "πήρε" κάνα γκομενάκι για να το βγάλει λίγο στο γυαλί παρέα στον Βέγγο και τον Σταυρίδη , αλλά αυτό ήτανε μεμονωμένο .... Και βγαίναν ηθοποιάρες και τραγουδιστάρες τότε , ε και κάνα ξέκωλο στο πρόγραμμα είναι.... Στην σημερινή εποχή , συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο....αυτό πιστεύετε ότι δεν έχει impact σε μας? 'Ισως εγώ να κάνω λάθος....ίσως αυτή η παρακμή της κοινωνίας μας να μην μας αγγίζει πλέον....ίσως αν η κόρη μου αύριο είναι πανέμορφη και θέλει να γίνει μοντέλο ή έχει ωραία φωνή , να της πω : " Κόρη μου , καλά μαμήσια...." BTW , μια ηθοποιός που βγένει σε κάτι μεσημεριανά , την είδα στο Ελ. Βενιζέλος με κάτι γέρους πλούσιους τυπάδες οι οποίοι φοράγανε κάτι χρυσές καδένες....αυτη είναι δεν είναι 23 χρονων ....ΜΑ ποοοοοσο υπερήφανη θα κάνει την μάνα της....βγαίνει στο γυαλί.... Πότε είδατε τελευταία φορά έναν καλίφωνο , μια όμορφη και όχι ξέκωλη γυναίκα , έναν ταλαντούχο άνθρωπο τεσπα στην τιβι? / λαϊκισμός οφφ :cool:
Dikemou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Ε και τι να κάνουμε τώρα που όσοι δεν κάνετε κέφι είστε μειοψηφία; Deal with it...
Fidelio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Πότε είδατε τελευταία φορά έναν καλίφωνο , μια όμορφη και όχι ξέκωλη γυναίκα , έναν ταλαντούχο άνθρωπο τεσπα στην τιβι? χα! Δυστυχώς ή οχι , η προτίμηση στην αισθητική δεν μπορεί να αλλάξει τον κανόνα. Και ποιος είσαι εσύ που θα κρίνει; Αν ξινίζεις με κάτι που βλέπεις ή ακούς αυτό είναι λογικό να συμβαίνει μέχρι να το κόψεις την αμέσως επόμενη στιγμή , αν συνεχίζεις να το δακτυλοδείχνεις προφανώς και είναι το πρόβλημα εσωτερικό-ατομικό και όχι των άλλων των πρωταγωνιστών της κακογουστιάς που σε ταλανίζει . Επομένως πλην των εξαιρέσεων μιας ανύποπτης στιγμής που κάποιος σου πετάει στα μούτρα τα σκατά του , μένεις ήρεμος και διατηρείς την συγκέντρωσή σου και αν είναι να δώσεις κάτι καλύτερο στον περίγυρο μέσα απο τις επιλογές σου στην τέχνη αυτό θα γίνεται χωρίς να το επιβάλεις συνειδητά, χωρίς σκοπιμότητα. Δεν λειτουργεί η τέχνη προς ένα κοινό όφελος όταν επιβάλλεται. Σταμάτα λοιπόν να επιβάλεις στον εαυτό σου σκουπίδια. Κλείστην.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Εμένα το βασικότερο μου πρόβλημα είναι τα πρότυπα που δημιουργούν κυρίως στα παιδιά αφενός για το τι σημαίνει μουσική, προσπάθεια, ταλέντο κτλ και αφετέρου για το τι σημαίνει ζωή. Επειδή τυγχάνει να διδάσκω μουσική, συναντώ συνεχώς παιδάκια που δεν έχουν καμία διάθεση για δουλειά και αυτοβελτίωση παρά μόνο αναρωτιούνται πως θα γίνουν σαν αυτούς που βλέπουν στην τηλεόραση η οποία δημιουργεί το κοινωνικά αποδεκτό. Και φυσικά τα όνειρα τους είναι να βγάλουν λεφτά και να γίνουν διάσημα. Κανείς τους δε θέλει να υπηρετήσει την τέχνη, να ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό του και τη φύση του κόσμου και λογικό το βρίσκω. Και εγώ κάπως έτσι ήμουν στην ηλικία τους και τη γλίτωσα τυχαία, επειδή έπεσα πάνω σε δασκάλους και ανθρώπους που μου δείξανε τι έχει σημασία και που είναι τα αληθινά. Όσοι όμως και να' ναι αυτοί, η φωνή τους δυστυχώς είναι πιο περιορισμένη από τη φωνή της τηλεόρασης. Και η τηλεόραση που διδάσκει το "σωστό", γιατί το "σωστό" είναι αυτό που θέλει , που σκέφτεται ο πολύς κόσμος και κανένας δε θέλει να νιώθει απομονωμένος και στον κόσμο του, δείχνει προς ηλίθιους. Τελικά όλο εκεί καταλήγω. Έχω αναγάγει όλα τα προβλήματα στα πρότυπα που δημιουργεί η τηλεόραση. Α, ναι. ΚΑΙ στους ξέφρενους ρυθμούς της εποχής που οδηγεί στη λύση fast-food-τηλεόραση.
horsepower Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μας νοιάζει και πολύ.Όλη αυτή η κατάσταση έχει αντίκτυπο και σε μας.Ας πάρουμε για παράδειγμα τους τραγουδιστές.Οι τραγουδιστές που προωθούνται με αυτές τις μεθόδους είναι ποιοτικά χάλια.Όμως οι πραγματικοί τραγουδιστές που αξίζουν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να επιβιώσουν γιατί πολύ απλά δεν προωθούνται και δεν προωθούνται γιατί δεν "κάθονται" με αποτέλεσμα να έχουμε γεμίσει σαβούρα.Άρα η ελληνική μουσική κατρακυλά και μεις είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε τις μπεζαντάκουδες και μπάστες. Να ποιο είναι το πρόβλημα και γιατί μας νοιάζει όλους Συγνώμη βλέπεις γύρω σου ο κόσμος να είναι απελπισμένος από τον ξεπεσμό της ελληνικής μουσικής??Δεν βλέπεις την θεοποίηση που γίνεται καθημερινά σε Μαρτάκιδες και λοιπούς?Νομίζεις ότι οι χιλιάδες κόσμου που πάει και αγοράζει το cd του Μακρή σκέφτεται «αγόρασα σκουπίδι ρε πούστη μου»?Οχι..λέει «πωωωω το «Κόλαση» είναι αριστούργημα φίλε». Oσο υπάρχουν λοιπόν αυτοί οι φορείς της ασθένειας η κατάσταση δυστυχώς δεν θα δείξει βελτίωση… Ξέρω ότι αρκετούς τους/μας πειράζει αυτή η κατάντια. Το ότι είσαι εσύ και εγώ έχουμε απηυδήσει δεν έχει καμία μα καμία σημασία..δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι..το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην αγοράζουμε τα cd τους, να μην τους ακούμε στο ράδιο, να μην πηγαίνουμε στα μπουζούκια τους. . Εκτός αν έχεις στο μυαλό σου καμιά εξέγερση, με γκλοπ και μολότοφ στα γραφεία της Heaven κάτι σε στιλ ανατροπή πολιτεύματος και έτσι. Εγώ δεν το κάνω, εσύ?Στεναχωριέμαι φυσικά για αυτή μας την κατάντια, αλλά μέχρι εκεί...μουσική υπάρχει άπειρη στον κόσμο..τι και αν δεν την έχει γράψει ο Χρίστος Δούκας αλλά ο John Doe.. Για τα ναρκωτικά δεν με νοιάζει, δεν με επηρεάζει, δεν μου στερεί τις ωραίες μελωδίες από τα αυτιά μου(αντιθέτως)....Αυτά..
Filos19 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά νομίζετε ότι πριν εμφανιστούν τα διάφορα reality και talent shows δεν υπήρχαν ατάλαντοι που γινόταν σταρς και ταλαντούχοι που χανόταν;Το πρόβλημα δεν είναι ποιός θα κοιμηθεί με ποιόν, αλλά τι θέλει να ακούσει ο κόσμος, και ο πολύς κόσμος θέλει να ακούει εύπεπτα τραγουδάκια που μόνο τέτοιοι "καλλιτέχνες" θα του δώσουν. Οι λίγοι που θέλουν να ακούσουν κάτι πιο σοβαρό, θα βρουν αυτό που αξίζει. Είπαμε εμείς ότι οι ατάλαντοι βγαίνουν αποκλειστικά απο τα ριάλιτι σόου?Μακάρι να ίχαν την αποκλειστικότητα αλλά δεν την έχουν
Toufas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 το κακο με το να κανει καποιος ναρκωτικα, εφοσον ειναι επιλογη του, ποιο ακριβως ειναι? δεν μιλαω για παιδακια που καπνιζουνε ριγανη και λενε Ο ΜΕΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ αρχισα να βλεπω την πρωτη απο τις 2 εκπομπες και νταξ, πολυ παρα πληροφορηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.