mstaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά είδατε (Πέμπτη 1/10 αργά το βράδυ) την εκπομπή του ALPHA για CyberSex και γενικότερα για το Internet... ΕΛΕΟΣ...
Bougas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 δεν το ειδα ρε φιλε,ξεχαστηκα. πες μας 2 λογια αμα δεν βαριεσε.
azio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 κι εγω αυτο σκεφτηκα..αυτος ο μακης γεωργιου απο τοτε που πηγε στον alpha προσπαθει να προκαλει με τα θεματα που βγαζει για να κανει κανενα νουμερο..λιγο την αρχη ειδα μονο.. και μονο που ειδα αναπαρασταση cybersex (φαντασου προσελαβε και ηθοποιους να μας δειξει πως γινεται) ηταν αρκετο για να το θεωρησω γελιο και πως ειχε στοχο μονο να πουλησει..ετσι εκλεισα την τηλεοραση..ειχε καλεσει κι ολας (ως προστατευομενο μαρτυρα) καποια που ειχε κανει cybersex για να περιγραψει την εμπειρια της..
mstaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Παιζει ακόμα, δες... απλά δεν κρατήθηκα... με τόσες λαλακιες που άκουγα...
Bougas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 ενταξει.απο το λιγο που ειδα,δεν λενε και τιποτα περιεργο. δεν ηξερες οτι το ιντερνετ και τα online games,αποβλακωνουν τους πιτσιρικαδες,και πολλοι καταληγουν στα νοσοκομεια? αυτο με το cybersex δεν το ειδα.
slipknot Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Εγώ είδα λίγο προς το τέλος.Όπως τα λέει ο BOUGAS,δεν είναι τίποτα καινούργιο αυ΄το με τους αποβλακωμένου,καμένους κλπ.Τα έχουμε δει πολλές φορές.
mstaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Αυτό ήταν από τα λίγα λογικά που άκουσα... Tο θέμα δεν ήταν τόσο τι λέγανε άλλα ο τρόπος που παρουσίαζαν, περιέγραφαν και ανέλυαν το εκάστοτε πρόβλημα... Kαθόλου γνώση επί του θέματος ή πολύ απλά σκόπιμη παραπληροφόρηση-πανικός για τα νούμερα... PS Έπρεπε να το βλέπατε από την αρχή... αν δεν εκνευριζόσασταν (όπως εγώ) θα γελούσατε πολύ...
Bougas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 τι εννοεις οταν λες παραπληροφορηση? τι ακριβως ειπαν πες μου,γιατι δεν γνωριζω.
parsifal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά μου, να προσέχετε πολύ όταν επιδίδεστε σε Cybersex. Να παίρνετε πάντα προφυλάξεις (AV, Firewall) και να προσέχετε τα αδέσποτα καλώδια για τχόν ηλεκτροπληξίες!
Arrenoposss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά μου, να προσέχετε πολύ όταν επιδίδεστε σε Cybersex. Να παίρνετε πάντα προφυλάξεις (AV, Firewall) και να προσέχετε τα αδέσποτα καλώδια για τχόν ηλεκτροπληξίες! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
titikos46 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Απο τα λιγα που ειδα,καταλαβα οτι ειχαν περασει ολα τα αρνητικα,την θετικη πλευρα δεν ειδα να την εχουν πει καθολου, την ενημερωση, την βοηθεια που προσφερει σε πολλους.Τα chat δε τα ειχαν περασει σαν ενα διαβολο ,οι δε καταστηματαρχες των internet αν και απο αυτα θησαυριζουν, κατηγορησαν το μεγαλυτερο μερος των πελατων τους οτι το χρησιμοποιουν αρνητικα,ειδικα της φοιτητριες την χαντακοσαν.Μαλλον ειχαν κληθει ασχετοι να μιλησουν για το θεμα που αμφιβαλω εαν εχουν ασχολειθει καθολου με το internet.
titikos46 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 κι εγω αυτο σκεφτηκα..αυτος ο μακης γεωργιου απο τοτε που πηγε στον alpha προσπαθει να προκαλει με τα θεματα που βγαζει για να κανει κανενα νουμερο..λιγο την αρχη ειδα μονο..και μονο που ειδα αναπαρασταση cybersex (φαντασου προσελαβε και ηθοποιους να μας δειξει πως γινεται) ηταν αρκετο για να το θεωρησω γελιο και πως ειχε στοχο μονο να πουλησει..ετσι εκλεισα την τηλεοραση..ειχε καλεσει κι ολας (ως προστατευομενο μαρτυρα) καποια που ειχε κανει cybersex για να περιγραψει την εμπειρια της.. Τι νουμερα να παρουσιασει, νουμερο εγινε στα ματια οσων ασχολουνται με το internet.
razkal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 απο τις πλεον γραφικες εκπομπες, γραφτηκε ιστορια χθες το βραδυ...
titikos46 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Eιναι απαδεκτο να προσβαλουν εκατομμυρια χρηστων του internet που δεν ασχολουνται με αυτα που εχει παρουσιασει η εκπομπη, που την ονομασε ενας φιλο εδω στο ποστ γραφικη και εχει απολυτο δικαιο.
slipknot Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μα εδώ είχαν καλεσμένους τον Λιακόπουλο και τον Καμπουράκη και κάτι άλλες κυράντζες..τι να ξέρουν αυτοί από internet ? Άσχετοι όλοι.Ωραίοι καλεσμένοι μπράβο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.