gv_liou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια βοηθηστε να παρω μα αποφαση γιατι τα εχασα παλι. πηγα σημερα στα media markt να δω καμερα.και ενω αποφασισει να παρω τη sony dcr-dvd 106e.Ο πωλητης μου ειπε πως σε ποιοτητα εικονας ειναι καλητερη η canon dc210 γιατι αυτη λεει εχει 0,54 mp σε video και η sony 0.4 mp. και τωρα τι κανουμε?
cm80 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Φιλε μου δε νομιζω οτι η διαφορα που εχουν ειναι τοσο σημαντικη.Αν και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειναι παρομοια (κυριως το οπτικο ζουμ) τοτε προτεινω να παρεις την καμερα που ειχες αποφασισει
Lnk Hlk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Εγώ θα σου πρότεινα αυτή που έχει το καλύτερο οπτικό ζούμ..
gv_liou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Εγώ θα σου πρότεινα αυτή που έχει το καλύτερο οπτικό ζούμ.. λες ε? μαλλον τελικα τη sony θα παρω. απλα με χαλασε λιγο η ποιοτητα κατασκευης της sony για αυτο κολησα λιγο
Lnk Hlk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Η άποψη μου είναι αυτή ..Δεν είμαι κ ειδκή, αλλα εγώ θα είχα σαν κύριο κρητίριο το οπτικό ζουμ ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.