Προς το περιεχόμενο

MGE Ellipse Premium 800VA

nikos_m2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Ellipse 800VA αλλά θα σου πρότεινα το APC. Πολλές φορές το MGE δεν μπορεί να κρατήσει τον υπολογιστή ανοιχτό σε απότομες βυθίσεις τάσης. Το APC, χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν νομίζω να έχει τέτοιο πρόβλημα. Γενικά τα APC θεωρούνται τα καλύτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

accipio to Ellipse apo to Ellipse Premium exoun diafora :P

pantws egw me to Pulsar Ellipse Premium 1200VA den eixa pote provlhma ta 3+ xronia pou to exw...

• Super Moderators
Δημοσ.
Έχω το Ellipse 800VA αλλά θα σου πρότεινα το APC.

sorry fainetai oti den forousa ta gyalia mou...oh wait ta foraw... :P

Δημοσ.

Με ellipse Premium 800VA και δοκιμασιες σε σχεδον καθημερινη βαση (υπερτασης λογω κεραυνων, βυθισεις, διακοπες 1sec, διακοπες κανονικες κλπ) επι 4 χρονια... Το ειχα χρυσοπληρωσει... αλλα χαλαλι... με εχει βγαλει ασπροπροσωπο και εχω γλυτωσει πολλα καψιματα. Κραταει και κανα 15-20 λεπτο το PC σε διακοπες... μια χαρα.

Δημοσ.
episis kati poli kalo ine to smart tis apc oxi to aplo to br pou les.einai ligo akrivo alla einai para poli kalo

Δε θέλω να ξεφυγω τόσο πολύ στην τιμή. Σ'ευχαριστω πάντως για τη συμβουλή.

kirimi, σε σενα παρουσιάζει το πρόβλημα που αναφέρει ο accipio πιο πάνω σε απότομες βυθίσεις τάσης; Το MGE είναι εντελώς αθόρυβο;

Δημοσ.
Δε θέλω να ξεφυγω τόσο πολύ στην τιμή. Σ'ευχαριστω πάντως για τη συμβουλή.

kirimi, σε σενα παρουσιάζει το πρόβλημα που αναφέρει ο accipio πιο πάνω σε απότομες βυθίσεις τάσης; Το MGE είναι εντελώς αθόρυβο;

apla skepsou oti ine kati pou tha pareis kai tha kratiseis xronia.

Δημοσ.

Οχι... δεν παρουσιαζει τιποτα. Μαλιστα το Elipse Premium ειναι το ταχυτερο στην ενναλαγη απο ρευμα σε μπαταρια! Δεν εχει ανεμιστηρες... οποτε δεν παραγει θορυβο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...