nikos_m2002 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Σκέφτομαι να αγοράσω το UPS MGE Ellipse Premium 800VA. http://www.shop21.gr/product/product.computers.asp?pfid=22634&prid=24515 Το έχει αγοράσει κανείς; Έχει ανεμιστήρα ή έχει παθητική ψύξη;Είναι αξιόπιστο;
nikos_m2002 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Εναλλακτικά σκέφτομαι και το APC UPS BR800i http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978261&product=608149 ποιο να προτιμήσω από τα δύο;
accipio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Έχω το Ellipse 800VA αλλά θα σου πρότεινα το APC. Πολλές φορές το MGE δεν μπορεί να κρατήσει τον υπολογιστή ανοιχτό σε απότομες βυθίσεις τάσης. Το APC, χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν νομίζω να έχει τέτοιο πρόβλημα. Γενικά τα APC θεωρούνται τα καλύτερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 accipio to Ellipse apo to Ellipse Premium exoun diafora pantws egw me to Pulsar Ellipse Premium 1200VA den eixa pote provlhma ta 3+ xronia pou to exw...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Έχω το Ellipse 800VA αλλά θα σου πρότεινα το APC. sorry fainetai oti den forousa ta gyalia mou...oh wait ta foraw...
kirimis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Με ellipse Premium 800VA και δοκιμασιες σε σχεδον καθημερινη βαση (υπερτασης λογω κεραυνων, βυθισεις, διακοπες 1sec, διακοπες κανονικες κλπ) επι 4 χρονια... Το ειχα χρυσοπληρωσει... αλλα χαλαλι... με εχει βγαλει ασπροπροσωπο και εχω γλυτωσει πολλα καψιματα. Κραταει και κανα 15-20 λεπτο το PC σε διακοπες... μια χαρα.
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 episis kati poli kalo ine to smart tis apc oxi to aplo to br pou les.einai ligo akrivo alla einai para poli kalo
nikos_m2002 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 episis kati poli kalo ine to smart tis apc oxi to aplo to br pou les.einai ligo akrivo alla einai para poli kalo Δε θέλω να ξεφυγω τόσο πολύ στην τιμή. Σ'ευχαριστω πάντως για τη συμβουλή. kirimi, σε σενα παρουσιάζει το πρόβλημα που αναφέρει ο accipio πιο πάνω σε απότομες βυθίσεις τάσης; Το MGE είναι εντελώς αθόρυβο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 einai a8oryvo den exei fans oute se mena parousiazei to provlhma pou anefere o accipio (ok exw to megalytero montelo)
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δε θέλω να ξεφυγω τόσο πολύ στην τιμή. Σ'ευχαριστω πάντως για τη συμβουλή. kirimi, σε σενα παρουσιάζει το πρόβλημα που αναφέρει ο accipio πιο πάνω σε απότομες βυθίσεις τάσης; Το MGE είναι εντελώς αθόρυβο; apla skepsou oti ine kati pou tha pareis kai tha kratiseis xronia.
nikos_m2002 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σας.Μάλλον 8α καταλήξω στο APC.
kirimis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 kirimi, σε σενα παρουσιάζει το πρόβλημα που αναφέρει ο accipio πιο πάνω σε απότομες βυθίσεις τάσης; Το MGE είναι εντελώς αθόρυβο; Οχι... δεν παρουσιαζει τιποτα. Μαλιστα το Elipse Premium ειναι το ταχυτερο στην ενναλαγη απο ρευμα σε μπαταρια! Δεν εχει ανεμιστηρες... οποτε δεν παραγει θορυβο.
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 to elipse premium prepei na ine kati sna to smart tis apc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.