Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ, στο διάστημα 05/11/2007 έως και 15/11/2007, θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στο δίκτυό του.

Ειδικότερα, τις παρακάτω ημερομηνίες και μεταξύ 23:00 - 07:00 εργασίες θα λάβουν χώρα:

• Δευτέρα, 05/11/2007 στα Α/Κ: Πεντέλη, Κηφισιά, Αχαρνές, Ν. Ιωνία, Ν. Κηφισιά, Α. Παρασκευή, Εκάλη
  • Τρίτη, 06/ 11/2007 στα Α/Κ: Άνοιξη, Ν. Ηράκλειο, Πανόραμα, Περαία, Θέρμη, Τούμπα, Ροσταν
  • Πέμπτη, 08/11/2007 στα Α/Κ: Χαριλάου, Φοίνικας, Ελευθερία, Σίνδος, Καλοχώρι, Ν. Ευκαρπία, Ερμού, Ν. Βαρνα, Απόστολος Παύλος, Βυζάντιο
  • Παρασκευή, 09/11/2007 στα Α/Κ: Καλαμαριά, Αμπελόκηποι, Παύλου Μελά, Πλατεία Δημοκρατίας, Ωραιόκαστρο, Διαβατά, Χαλάνδρι, Αλεξανδρούπολη
  • Δευτέρα, 12/11/2007 στα Α/Κ: Φίλιππος, Ξάνθη, Κομοτηνή, Γιαννιτσά, Κωνσταντινουπόλεως, Σκαγιοπούλειο, Γρεβενά
  • Τρίτη, 13/11/2007 στα Α/Κ: Πτολεμαΐδα, Πολύγυρος, Βέροια, Κιλκίς, Έδεσσα, Σέρρες, Κνωσός, Τζανακάκη
  • Πέμπτη, 15/11/2007 στα Α/Κ: Αριάδνη, Θέρισσος, Ιεράπετρα, Χαλκίδα, Θήβα, Ρίο

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ενδέχεται να δημιουργηθούν δυσλειτουργίες στις συνδέσεις ADSL των συνδρομητών που ανήκουν στα παραπάνω Α/Κ.

Source.png Πηγή: Forthnet.gr

Δημοσ.

Η παραπάνω ανακοινωση ειχε δοθει στη δημοσιοτητα και προκαλσε ενδιαφερον για το ακριβες χαρακτηρα των τεχνικων εργασιων. Αρκετοι υποστηριζουν-αφου δεν υπαρχει σαφη εικονα απο τον ΟΤΕ- οτι προκειτια για την αναβαθμιση σε 4-8 μεγκαμπιτ και καποιοι αλλοι για λογους συντηρησης του τηλεφωνικου δικτυου, παντως αυτα που αανφερονται σε φορα οτι ετοιμαζεται μητροπολιτικο δικτυο Ethernet στην Αττικη δημιουργει ελπιδες για αυξηση των διαθεσιμων θυρων και οχι μονο. Ιδωμεν.

Δημοσ.

Γιούπι είμαι μέσα στις περιοχές που έχουν ήδη πρόβλημα.Μακάρι να κάνουν κάτι γιατί τους είδα να σκάβουν μόνο μέχρι το καφάο λίγο πριν το σπίτι μου κι εγω είμαι στο καφάο του επόμενου τετραγώνου :S

Δημοσ.

Ευτυχώς που γίνονται και αυτά, είναι σημάδι προόδου, το να μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι καλο. Αναμένουμε τα αποτελέσματα....

• Super Moderators
Δημοσ.

den exei anakoinw8ei tpt so far gia diplasiasmo...oute kan "epishmo" rumor den exei vgei to opoio shmainei oti den prokeitai na pesei fetos diplasiasmos...

kala gia taxythtes panw apo 8mbit ston OTE 8a arghsoume na doume imo...ase pou oi times tous 8a aggizoun to podi tou 8eou...

Δημοσ.

Διπλασιασμός στα πινγκ, χεχε :-)

Αν διαδώσουμε ότι θα υπάρξει διπλασιασμός τότε όλοι θα περιμένουν διπλασιασμό από τον ΟΤΕ. Οπότε με την φασαρία που θα δημιουργηθεί (γιατί ο ΟΤΕ δεν θα διπλασιάσει τελικα) θα αναγκαστεί να τον κάνει λόγω παραπόνων μη διπλασιασμού..

Evil Genius..

(Μήπως τελικά να πουλάω τις ιδέες μου; ) :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...