panosno1com Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα!βσκ,πηρα το νοκια ν73...μπορειτε να μου πειτε..ΠΩΩΣ στο καλο περναω θέματα(themes)??? με ποιο τροπο δε μπορω να καταλαβω... επισης που μπορω να βρω εφαρμογες για το κινητο αυτο?? τελος αν υπαρχει καποιο προγραμμα και καλα τηλεκοντρολ που ειχα δει σε φιλο μου παλιοτερα?? θενξ εκ των προτέρων!!!
djuan1988 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα!βσκ,πηρα το νοκια ν73...μπορειτε να μου πειτε..ΠΩΩΣ στο καλο περναω θέματα(themes)???με ποιο τροπο δε μπορω να καταλαβω... επισης που μπορω να βρω εφαρμογες για το κινητο αυτο?? τελος αν υπαρχει καποιο προγραμμα και καλα τηλεκοντρολ που ειχα δει σε φιλο μου παλιοτερα?? θενξ εκ των προτέρων!!! Εγκατάσταση των θεμάτων κάνεις κανονικά όπως και τις υπόλοιπες εφαρμογές! Εφαρμογές μπορείς να βρεις στο http://www.ipmart-forum.com/! Εκεί θα βρεις τα πάντα!
cm80 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 το προγραμμα που κανει το κινητο να λειτουργει σαν τηλεκοντρολ δεν λειτουργει σε Ν73.Ειναι προγραμμα γραμμενο για κινητα με λειτουργικο symbian S60 1st Edition οπως τα 6600,6630,7610 κτλ
oinoikoz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 το προγραμμα που κανει το κινητο να λειτουργει σαν τηλεκοντρολ δεν λειτουργει σε Ν73.Ειναι προγραμμα γραμμενο για κινητα με λειτουργικο symbian S60 1st Edition οπως τα 6600,6630,7610 κτλ Ποιός το είπε αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.