Προς το περιεχόμενο

VistaMizer

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Themes/VistaMizer.shtml

Change the appearance of your Windows XP by giving it the Vista look!

VistaMizer modifies your system files, so that when you reboot after installing VistaMizer, you won't even remember how your old desktop looked like.

With VistaMizer you are now able to transform your Windows XP, MCE or Server 2003 by giving it the look of Windows Vista. Therefore over 380 files with new Icons, pictures as well as videos are modified.

το εχει δοκιμασει κανεις ?

Δημοσ.

τα αλλα transformation pack απο οτι εχει ειπωθει το κανουν μπαχαλο το pc

αυτο δεν ξερω και φοβαμαι να το βαλω

Δημοσ.

βασικα εγω χρησιμοποιουσα το Vista Transformation Pack 7.0 δεν ειχα κανενα προβλημα. σε κανα μηνα το βαρεθηκα και το εκανα uninstall. ολα κανονικα δεν υπηρχε προβλημα. δεν ξερω στα αλλα τι γινεται αλλα πιστευω τα πιο γνωστα δεν εχουν πια προβληματα...

Δημοσ.

Εγω παντως με το Transformation Pack 6 που το εχω αρκετο καιρο δεν εχω καποιο προβλημα σε συνδιασμο με την τελευταια εκδοση της Sidebar.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το VistaMizer 1.2.1 και είναι άψογο, ούτε βαραίνει το pc ούτε τίποτα άλλα περίεργα! Είναι πολύ ευχάριστo το περιβάλλον που δημιουργεί! P4 3,2 1GB RAM

Δημοσ.
ola auta kanoun to pc na sernete parte to xampari ;)
Δεν αντιλέγω οτι τετοιου είδους εφαρμογες αποροφουν πορους απο το συστημα αλλα μην ξεχνας ότι πλεον οι περισσοτεροι δεν εχουν "ερπετα" οποτε λιγο το κακο και μαλιστα δεν γίνεται και αντιληπτο
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις το έβαλα και το gadget που δείχνει το traffic του internet δεν μου δείχνει τίποτα.

Επίσης, δεν μπορώ να μειώσω την οριζόντια απόσταση των icons στο desktop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...