Προς το περιεχόμενο

Αποσύνδεση ΟΤΕ ISDN και επιστροφή netmode

pp6210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω ειμαι περιπου 10 μηνες στην τελλας και εχω σε καποια γωνια το netmod παρατημενο.

εννοειτε οτι ΟΤΕ δεν θα μου το ζητησει ποτε πισω και εγω ειμαι αυτος που θα παει να το επιστρεψει. ?

και οτι εαν δεν το επιστρεψω εγω καποια στιγμη θα ερθει και θα μου βαλει 150 ευρω προστιμο ?

Καλα κι εγω δεν θα παω οικιοθελως αλλα λεω αν μου το ζητησουν....Αλλα απο οτι λες χλωμο ειναι.

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα.

αλλα επειδη ειναι ιδιοκτισια του ΟΤΕ τα netmod και επειδη μπορει απο αυτα να σου παρουν τα 150 ευρω πιστευω οτι δεν θα το αφησουν ετσι....

Δημοσ.

Εφόσον δεν έχετε υπογράψει πουθενά, γιατί να το επιστρέψετε; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό; Εγώ βίδες θα το έκανα.

Δημοσ.

θα μπορουσαν να ισχυριστουν οτι καποτε στο εδωσαν και οτι επειδη ειναι ιδιοκτισια τους ησουν υποχρεομενος να το κρατησεις και να το επιστρεψεις.

στο δινουν για να κανεις την δουλεια σου οσο εισαι πελατης τους.ο εξοπλησμος ειναι δικος τους.

οποτε εαν τους ερθει να τα μαζεψουν πισω νομιζω οτι οποιος δεν τα εχει, νομικα τουλαχιστον εχει προβλημα....

στην χειροτερη περιπτωση ας τα κρατησουμε αλλα μην τα καταστρεψουμε αλλα ουτε να τα πεταξουμε.

Δημοσ.

Εχω αποχωρησει απο οτε εδω και 5 μηνες ακομη λογαριασμοι με μικρο ποσο ερχονται παρεδωσα το netmod εδω και 4 μηνες αλλα ακομη να ερθει ο τελικος,θα ερθει μου λενε απο τον οτε μονο τοτε τελειωνει το ''διαζυγιο'' αμαν δεν μπορεις να τον ξεφορτωθεις και ευκολα αγαπη σου εχει μεγαλη.

Δημοσ.
Εχω αποχωρησει απο οτε εδω και 5 μηνες ακομη λογαριασμοι με μικρο ποσο ερχονται παρεδωσα το netmod εδω και 4 μηνες αλλα ακομη να ερθει ο τελικος,θα ερθει μου λενε απο τον οτε μονο τοτε τελειωνει το ''διαζυγιο'' αμαν δεν μπορεις να τον ξεφορτωθεις και ευκολα αγαπη σου εχει μεγαλη.

Δεν ειμαστε καλα...Τι λογαριασμοι ειναι ???? Εχουν παγια μεσα ???? Τους πληρωνεις ????Που παρεδωσες το netmode ??? Στο ζητησαν ????

Δημοσ.
θα μπορουσαν να ισχυριστουν οτι καποτε στο εδωσαν και οτι επειδη ειναι ιδιοκτισια τους ησουν υποχρεομενος να το κρατησεις και να το επιστρεψεις.

στο δινουν για να κανεις την δουλεια σου οσο εισαι πελατης τους.ο εξοπλησμος ειναι δικος τους.

οποτε εαν τους ερθει να τα μαζεψουν πισω νομιζω οτι οποιος δεν τα εχει, νομικα τουλαχιστον εχει προβλημα....

στην χειροτερη περιπτωση ας τα κρατησουμε αλλα μην τα καταστρεψουμε αλλα ουτε να τα πεταξουμε.

Αμα δεν έχεις υπογράψει για το χρησιδάνειο, ξέρεις τι θα πάρουν;

Δημοσ.
Αμα δεν έχεις υπογράψει για το χρησιδάνειο, ξέρεις τι θα πάρουν;

Οι αιτησεις για γραμμες isdn γινοντουσαν τηλεφωνικα οποτε αφου εγινε η συνδεση και την αποδεχτηκαμε πιθανον να αποδεχομαστε και καποιους ορους και ενας απο αυτους να ειναι η επιστροφη του netmode.

Δημοσ.

Εγώ δεν θαι το επέστρεφα, θα τους έλεγα να μου βρουν την κασέτα, ότι έχω αποδεχτεί τους όρους.

Δημοσ.

αντιγράφω για να μην ξαναγράφω...

Μου ενεργοποιήθηκε η συνδεση forthnet 2play' date=' στο ιδιόκτητο στις 20 Ιουλίου. απο τότε τέλος ο ΟΤΕ (isdn).

τι έκανα :

1. έφυγα για διακοπές B)

2). ο ΟΤΕ μου εστειλε κανονικό λογαριασμό (έκδοση 15/7 πριν τη μετάβαση)

αλλα επειδη τα τέλη isdn και dsl τα προπληρώνουμε, ειχε μεσα τέλη για περιοδο 15/7 - 15/9 (που δεν ειμουν πια σε οτε) και ειχε σύνολο 80+ ευρώ. ενω θα επρεπε να πληρώσω μονο τα τηλεφωνα περιοδου 15/5-15/7 χωρις πάγια (που ειχα πληρώσει παλιοτερα).

Τον αφησα απλήρωτο (καλυτερα να χρωστας 5 παρα να σου χρωστάνε 75).

3). ρωτησα κι εγω στα φορουμ τι να κανω με νετμοντ. μου ειπαν να το επιστρέψω. δεν πηγα πουθενά. κατσε να ερθει και ο επόμενος.

4). Οκτωβρη, ηρθε ο επόμενος λογ.ΟΤΕ , [b']ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ[/b], για την περιοδο 15/7- 15/9.

ειχε πίστωση (αφαιρεση) των παγίων που ανέφερα, και χρέωση μονο λιγα τηλεφωνα που εκανα στις τελευταιες 5 μερες (15/7- 20/7).

Δεν εγραφε τιποτα για netmod, αλλα υπέθεσα οτι κανένας δεν τους εμποδίζει να το θυμιθουν μετα απο 10 χρόνια :)

Κανονικα τον οτε τον πληρώνω απο web bank, αλλα αυτός ο τελευταίος είχε ένδειξη "Εξοφλήται μονο στα γραφεια ΟΤΕ",

οπότε αφου θα πηγαινα ετσι κι αλλιώς, πήρα και το netmod.

5. Στο ταμειο, πληρωσα κανονικα, κουβεντα :X για νετμοντ. Αν δεν ρώταγα μονος μου δεν θα το ζήταγαν. Της λέω, το Netmod το θέλετε πίσω?

μου δείχνει άλλη υπάλληλο δίπλα. Συμπληρώνει το όνομα και τυπώνει μια απόδειξη παραλαβής και το άφησα.

Για να έχουν έτοιμη τη φόρμα για την εκτύπωση, πάει να πει οτι κάποιοι ασχολούνται με το τι επιστρέφεται, αλλα καθε πότε ειναι άλλο θεμα :X

περιμενω τηλέφωνο ή μαλλον πιο πιθανά, ενα επόμενο χαρτακι ΟΤΕ, κατα το... 2033, να με καλουν να πληρώσω το δανεικό νετμοντ του 2003 που δεν επέστρεψα. Την απόδειξη και τα μάτια μου ως τότε. θα πέσει τρίψιμο... :blink:

με δεδομενο οτι με συνδεση forthnet to netmod ειναι άχρηστο, με δεδομενο οτι στη Μπανανία χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας, η απαντηση ειναι έυκολη

Δημοσ.

Σωστος!!!! Εγω χθες πληρωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ 135,50 ευρω με παγια απο 23/10 εως 22/12 αλλα εγω απο χθες δεν τους ανηκω μιας και πηγα σε netone...Αρα αφου τηλεφωνα δεν εκανα μεσω ΟΤΕ (ειχα forthnet Εθνικα 24 ) θα κανει να παρω πισω μαλλον..Ετσι δεν ειναι ????

Δημοσ.
Δεν ειμαστε καλα...Τι λογαριασμοι ειναι ???? Εχουν παγια μεσα ???? Τους πληρωνεις ????Που παρεδωσες το netmode ??? Στο ζητησαν ????

Δεν εχουν παγια, αλλα 1.5 ευρω υπολοιπο να δω ποτε θα ερθει ο τελικος.Εχω παραδωσει οχι μονο ενα αλλα παλαιοτερα και αλλο, σε ενα oteshop να το παραδωσης γιατι θα στο ζητησουν σε ωρα που δεν ξερεις που θα το εχεις και σου δινουν αποδειξη παραλαβης/επιστροφης και μετα ερχετε λογαριασμος κανα 2-3 διμηνα.

Δημοσ.
Δεν εχουν παγια, αλλα 1.5 ευρω υπολοιπο να δω ποτε θα ερθει ο τελικος.Εχω παραδωσει οχι μονο ενα αλλα παλαιοτερα και αλλο, σε ενα oteshop να το παραδωσης γιατι θα στο ζητησουν σε ωρα που δεν ξερεις που θα το εχεις και σου δινουν αποδειξη παραλαβης/επιστροφης και μετα ερχετε λογαριασμος κανα 2-3 διμηνα.

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...