pp6210 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα, έκοψα επιτέλους τον ΟΤΕ πριν απο μια εβδομάδα, και δεδομένου οτι είχα ISDN αναρωτιέμαι αν και σε ποιά φάση πρέπει να επιστρέψω το netmode. Τυπικά ξέρω οτι επιστρέφεται, όμως αυτό μου το ανέφεραν μόνο 2 στις 4 φορές που ρώτησα στο 134 για την διαδικασία διακοπής! Επίσης απο 2-3 γνωστούς που ρώτησα δεν έχω ξεκάθαρο συμπέρασμα, ο ένας λεει κράτα το μέχρι να σου πούνε να το επιστρέψεις, ο άλλος λέει επέστρεψέ τους το άμεσα μη τυχόν και σε χρεώσουν για αυτό στον εκκαθαριστικό λογαριασμό.... έχει κανεις αντίστοιχη εμπειρία για να μου πει τι έκανε?
titikos46 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα, έκοψα επιτέλους τον ΟΤΕ πριν απο μια εβδομάδα, και δεδομένου οτι είχα ISDN αναρωτιέμαι αν και σε ποιά φάση πρέπει να επιστρέψω το netmode. Τυπικά ξέρω οτι επιστρέφεται, όμως αυτό μου το ανέφεραν μόνο 2 στις 4 φορές που ρώτησα στο 134 για την διαδικασία διακοπής! Επίσης απο 2-3 γνωστούς που ρώτησα δεν έχω ξεκάθαρο συμπέρασμα, ο ένας λεει κράτα το μέχρι να σου πούνε να το επιστρέψεις, ο άλλος λέει επέστρεψέ τους το άμεσα μη τυχόν και σε χρεώσουν για αυτό στον εκκαθαριστικό λογαριασμό.... έχει κανεις αντίστοιχη εμπειρία για να μου πει τι έκανε? Πηγαινε και παραδωσε το και παρε αποδειξη σε ενα oteshop.Εχω παραδωσει 2 φορες, και βρηκα την υσυχια μου και την οικονομια μου.
ssof Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Εγώ το κράτησα και δεν μου το ζήτησαν ούτε μου το χρέωσαν. Στην χειρότερη περίπτωση που στο χρεώσουν το επιστρέφεις και σου πιστώνουν το ποσό. Κράτησέ το!
skevo_kos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Εγω, παλιοτερα ειχα κανει μεταφορα γραμμης ISDN. Απο λαθος του ΟΤΕ η μεταφορα δεν μπορουσε να προχωρησει οποτε εκανα ακυρωση και αιτηση για ενα γραμμη. Το αποτελεσμα ειναι οτι κανεις δεν μου ζητησε πισω το netmod, και μετα στη νεα γραμμη μου φερανε και 2ο!
titikos46 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Eχουν μαζεψει παρα πολλα, δεν εχουν που να τα βαλουν να κρατανε και χωρο,αλλα καλα ειναι να επιστραφουν διοτι θα σκαλισει τα χαρτια καποια μερα και θα χρεωσει τα 150 ευρω συν την καθυστερηση,διοτι στον οτε δουλευει ακομη η χρονοχρεωση.
pankou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Πάρε ενα τηλέφωνο στο 134 ή ρώτα σε ένα Oteshop
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Εγω, παλιοτερα ειχα κανει μεταφορα γραμμης ISDN. Απο λαθος του ΟΤΕ η μεταφορα δεν μπορουσε να προχωρησει οποτε εκανα ακυρωση και αιτηση για ενα γραμμη. Το αποτελεσμα ειναι οτι κανεις δεν μου ζητησε πισω το netmod, και μετα στη νεα γραμμη μου φερανε και 2ο! Ετσι !!!!Κουβαρνταδες οι ΟΤΕτζηδες μας !!!!:mad:
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δες τι έχεις υπογράψει στο συμβόλαιο. Εγω οταν εκανα την pstn - isdn τηλεφωνικα την εκανα !!!!
novice21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μια φιλη μου,γυρισε την γραμμη σε psdn σε αλλη εταιρια,,και σαν καλο κοριτσι που ειναι !!!,πηρε παραμασχαλα το περιβοητο χαζοκοκκαλοκουτι (βλεπε NetMod),και πηγε στον ΟΤΕ,να το επιστρεψει. Λες και πηγε στον ασχετο με αυτα μαναβη."Δεν ειμαστε εμεις αρμοδιοι να το παραλαβουμε",της ειπαν.Να πας σε ενα Οτεshop.Παει και εκει η κοπελα,και δηλωσαν και αυτοι αναρμοδιοι.Ξαναπαει στον ΟΤΕ,και της βαλανε τις φωνες."Σου ειπαμε κοπελα μου που να πας"....Μα απο εκει ερχομαι τωρα.... Τελικα απο οτι μου ειπε,της ερχοταν να το σβουριξει σε κανενα κεφαλι οτετζη,αλλα συγκρατηθηκε. Αποτελεσμα>Ενα χρονο μουχλιαζει σε μια αποθηκη του σπιτιου της.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!! Το κακο ειναι οτι εχω και εγω ISDN, και γυριζω PSDN, σε ιδιωτικη εταιρεια.Το προβλημα μου δεν ειναι το netmod, να παει να γ....αυτο,αλλα το ασυρματο ISDN Panasonic,που δεν κανει για PSDN γραμμη.Υπαρχει μηπως τροπος εαν το παω στην αντιπροσωπεια να το μετατρεψει σε PSDN?.Αξιζει γιατι ειναι παρα πολυ καλη συσκευη.Αγορα πριν 2 χρονια 302.00 euro,απο ΟΤΕ.
kifinas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Ο ΟΤΕ έχει αρχίσει και χρεώνει τα netmod που δεν επιστρέφονται. Σε όποιον περισσεύουν 150 ευρώ ας το κρατήσει. Διαφορετικά το πας σε ένα oteshop, το καταχωρούν στο σύστημα και σου δίνουν απόδειξη αν ζητήσεις...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Ειμαι ενας ακομα υποψηφιος που θα του μενει το netmods...Για να δουμε τι θα γινει με μενα...
telegamesvg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Κανονικα με τον εκαθαριστικο λογαριασμο θα επρεπε να σε ειδοποιουν να επιστρεψεις το netmod σε καποιο ευλογο χρονικο διαστημα ... Εγω παντως αν μου το ζητησουν μονο θα το επιστρεψω ....και θα τους δωσω το χαλασμενο απο τα δυο netmod που εχω .... Το ενα μου εχει μεινει απο παλαιοτερα που μου ειχε χαλασει το πρωτο και παλι δεν ηξεραν ποιος θα το παραλαβει ;-)
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Κανονικα με τον εκαθαριστικο λογαριασμο θα επρεπε να σε ειδοποιουν να επιστρεψεις το netmod σε καποιο ευλογο χρονικο διαστημα ...Εγω παντως αν μου το ζητησουν μονο θα το επιστρεψω ....και θα τους δωσω το χαλασμενο απο τα δυο netmod που εχω .... Το ενα μου εχει μεινει απο παλαιοτερα που μου ειχε χαλασει το πρωτο και παλι δεν ηξεραν ποιος θα το παραλαβει ;-) Αν δεν τους δωσω το netomd μιας και χθες συνδεθηκα με netone (πολυ καλη) και δωσω ενα απο τα κοαινουργια που δινει ο ΟΤΕ και δεν ειναι και modem πειραζει αραγε ???
geioannou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 εγω ειμαι περιπου 10 μηνες στην τελλας και εχω σε καποια γωνια το netmod παρατημενο. εννοειτε οτι ΟΤΕ δεν θα μου το ζητησει ποτε πισω και εγω ειμαι αυτος που θα παει να το επιστρεψει. ? και οτι εαν δεν το επιστρεψω εγω καποια στιγμη θα ερθει και θα μου βαλει 150 ευρω προστιμο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.