Προς το περιεχόμενο

sundeontas 2 trofodotika!!!!

Eagle_IIz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo ena 480ari kai thelo na sundeso alo ena 400ari trofodotiko kai thelo otan anigo to 480ari na anigi kai to 400ari opou tha exo tous sklirous.

pos mporo na to petixo auto kai ti kindinoys kribonte se auto to egxirima??an uparxoun kindini bebea.

euxaristo

Δημοσ.

Θα πρέπει να συνδέσεις τα πράσινα καλώδια από κάθε τροφοδοτικό, μεταξύ τους. Έτσι ώστε όταν ανοίγει-γειώνει το πρώτο να γειώνεται-ανοίγει και το δεύτερο.

Δημοσ.

Κινδύνους δεν νομίζω να κρύβει.Αν θες περισσότερες πληροφορίες ψάξε να βρεις το PC Magazine του Σεπτεμβρίου 2005, εκεί μέσα έχει έναν οδηγό για το πως να το κάνεις.

Δημοσ.

Δεν ξέρω κανέναν που να το έχει κάνει κι έχω ακούσει ότι υπάρχουν κίνδυνοι, επειδή τα δυο τροφοδοτικά δίνουν διαφορετικές τάσεις. Δεν το προτείνω σε καμμία περίπτωση.

@Eagle_IIz Τι μηχάνημα έχεις; Το 480watt δεν επαρκεί;

Δημοσ.

Από την στιγμή που επεμβαίνεις σε ηλεκτρονικό/ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, φυσικά υπάρχουν κίνδυνοι.

Οδηγίες σε βίντεο από το pcmag υπάρχουν εδώ

http://pclabs.tv/video/pcm/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-2-%CE%A4%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-1-pc

Δημοσ.

φυσικά και γίνετε και χωρίς κινδύνουν έτσι έτρεχα το pc μου πριν πάρω το τροφοδοτικό που έχω τώρα και είχα ένα enermax και ένα no name που έδινα ρεύμα στις vga μονο ;)

Δημοσ.

to mixanima mou einai

amd 4200, 1gbram, 21' othoni sony, 6800gts me 256mbram,3 sklirous sata kai 2 dvdrom to ena kai auto sata,kai epidi to kobo na eime sta oria thelo tous 2 sklirous mazi me ta 2 dvd rom na ta sundeso sto deutero trofodotiko!!!!kala den tha kano???giati lala gia alo trofodotiko poy thelo na paro sta 800watt to kobo na dino kana 140euro!!!!

Δημοσ.

Νομιζω οτι η σκοπιμοτητα εγκαταστασης 2 τροφοδοτικων εξυπηρετει περισσοτερο θεματα που αφορουν διπλες καρτες γραφικων και τιποτα περισσοτερο. Οποτε προσεξε πως θα κατανειμεις την ισχυ...

Δημοσ.

το στάνταρ θα ήταν με το πιο αδύναμο να τροφοδοτήσει Board και cd dvd και με το πιο δυνατό δίσκους και vga's σε φάση όμως όταν παίζουν με τα πράσινα καλώδια ενωμένα δεν παίζει ρολο όπως και να τα βάλεις γιατί τα τροφοδοτικά δεν επικοινωνούν για να μοιράσουν ρεύμα οποτε τα βάζεις όπως σε βολεύει καλύτερα

τώρα είδα το video :-) απορώ αυτούς τους κακομοίρηδες τι τους βάζουν ο τύπος ούτε να κολλάει δεν ήξερε :lol:

Δημοσ.

εδώ είσαι με τον πιο εύκολο τρόπο που υπάρχει πράσινο καλώδιο από το ένα PSU στο πράσινο του αλλου :-) και ούτε κομμένα καλώδια ούτε τίποτα :-) αν το δεύτερο το έχεις του πεταμού κιόλας κοφτού όλα από το 20πινο εκτος του πρασινου (αν είναι πολύ παλιό μπορεί να είναι καφέ το καλώδιο) και τελείωσες

μια εικόνα όσο 1000 λέξεις λένε ;)

psusgj7.jpg

Δημοσ.
to mixanima mou einai

amd 4200, 1gbram, 21' othoni sony, 6800gts me 256mbram,3 sklirous sata kai 2 dvdrom to ena kai auto sata,kai epidi to kobo na eime sta oria thelo tous 2 sklirous mazi me ta 2 dvd rom na ta sundeso sto deutero trofodotiko!!!!kala den tha kano???giati lala gia alo trofodotiko poy thelo na paro sta 800watt to kobo na dino kana 140euro!!!!

Εμενα γιατι μου φαινετε υπερακρετο το 480αρη για το παραπανω συστημα απο μονο του,ειδικα εαν ειναι επωνυμο....

Δημοσ.

to trofodotiko moy einai markas T&P kai den 3ero an einai apo ta eponima i oxi pantos to blepo oti zestenete para poly rota me tin 8600 poy tou ebala giauto kai tha tou balo alo ena akoma.

Vatos_locos-->ontos mia eikona 1000es le3is tha anebaso se ligo kai to dikomou egxirima!!!!

Δημοσ.
τώρα είδα το video :-) απορώ αυτούς τους κακομοίρηδες τι τους βάζουν ο τύπος ούτε να κολλάει δεν ήξερε :lol:

Κακίες... Και εγώ με ένωση των πράσινων καλωδίων το είχα κάνει (αν και μου άρεσε όπως το έκανα στο pcmag). Σε mod το αρκετό δεν είναι ποτέ αρκετά αρκετό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...