Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού

Nikos G7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σιγουρα θα επαιρνα w880i και λογω εμφανισης (πιο λεπτο απο το w850i)αλλα και λογω χαρακτηριστικων...Αν και πανω κατω ολα τα walkman μοιαζουν...Παντως το w880i ειναι πιο στιλατο..Δεν ξερω ομως τι χρηση θες να κανεις!!

Δημοσ.

το w850 δεν θα το βρείς πολύ εύκολα....είναι κ πιο παλιό....(όχι ότι δεν είναι καλό, κάθε άλλο)

στα χαρακτηριστικά παρόμοια είναι, το design είναι τελείως διαφορετικό.

κ εμένα το 880 μου φαίνεται πιο στιλάτο.

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιεις ραδιοφωνο μεσω του κινητου σου, ειναι μεγαλο μειον το οτι δεν εχει το w800i. Εγω παντως αυτο θα επαιρνα σε σχεση με το 850

Δημοσ.

εγώ θα σου αντιπρότεινα το w580 που έχει και ράδιο (αν σε ενδιαφέρει δες το review μου στο section ΚΙΝΗΤΑ". Πάντως από αυτά τα 2 θα λέω το w880

Δημοσ.

To W910i σιγουρα εχει περισσοτερα χαρακτηριστικα και υπερεχει του w880i.Οποτε,εφοσον εχει μπει κι αυτο στο παιχνιδι,θα προτιμουσα σιγουρα αυτο..(αν και ειναι πιο μεγαλο και βαρυ απο το w880i)

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω το W880 και δεν μου αρέσει! Το γεγονός ότι δεν έχει ραδιόφωνο είναι ένα σοβαρό μείον για ένα walkman κινητό και παρόλο που στην αρχή βλέπωντας το κινητό το είχα παραβλέψει τώρα με ενοχλεί πολύ. Γενικά αυτό το κινητό μόνο όμορφο είναι γιατί κατα τ΄αλλα είναι μια μετριότητα και δεν δικαιολογεί τα λεφτά του. Η κάμερα του είναι χάλια και έχει και υψηλό SAR..Τώρα πάντως αφού το έθαψα καλά καλά δηλώνω ότι το πουλάω κιόλας!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ουσιαστικα ειναι το ιδιο κινητο...θα σου ελεγα w880i αν σε ενδιαφερει περισσοτερο το στυλ ( προσωπικα δεν θα μπορουσα να το πω ομορφο) και το παχος του και w850i αν θελεις ενα καλο ραδιο με rds.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το w850i το έχω σχεδόν ένα χρόνο κ είναι τα καλύτερο κινητο που είχα μέχρι σήμερα.. Είναι υπερπλήρες κ καλύπτει τις ανάγκες όλων των χρηστών..

Επίσης το ράδιο είναι πολύ σημαντικό στο κινητό..Χωρίς αυτό το θεωρώ ελλειπή ..

W850 δαγκωτό λοιπόν ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...