kostas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Καλησπερα,προσπαθω με τον Mozilla Firefox να ανοιξω και να δω τα video απο http://stage6.divx.com/watch/ ,αλλα δεν μου τα εμφανιζει,ενω ο Internet Explorer τα εμφανιζει κανονικα εχω εγκαταστησει flash , player Shockwave, και φυσικα DivX Movies , τι αλλο διαολο θελει ο Mozilla Firefox ....
kastel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Τα αρχεία δεν είναι flash. Χρειάζεται το Web DivX Player. Εγκαθιστάτε με τον codec DivX. Αν δε μπορέσεις να τον εγκαταστήσεις, στείλε μου pm να σου δώσω το plugin για το Firefox.
kostas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Σ¨ευχαριστω,εκανα εγκατασταση το DivXInstaller.exe, το DivXWebPlayerInstaller.exe1.3.1 ,αλλα παλι δεν μου δειχνει,στο DivX for Windows,εχει και να κανεις τεστ,το κανω,δειχνει αλλα μετα,τιποτα,σευχαριστω,που θα βρω το plugin?
kostas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Καλησπερα,σ'ευχαριστω,αλλα δεν μου δειχνει εικονα,ουτε video,μονο κειμενα,καποια λυση μεσω του about:config ? η καποια αλλη λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.