Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με LG 19'' LCD L1900R-BF BLACK

Mixalis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις αγορασα την προαναφερθεισα οθονη και εχω το εξης προβλημα:Ενω την εχω συνδεσει σωστα και εβαλα και το προγραμμα οδηγησης της,δεν μου δινει τη δυνατοτητα να ανεβασω τα Hz πανω απο 60,με αποτελεσμα να εχω προβλημα να δουλεψω.Τι μπορει να φταιει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μολις αγορασα την προαναφερθεισα οθονη και εχω το εξης προβλημα:Ενω την εχω συνδεσει σωστα και εβαλα και το προγραμμα οδηγησης της,δεν μου δινει τη δυνατοτητα να ανεβασω τα Hz πανω απο 60,με αποτελεσμα να εχω προβλημα να δουλεψω.Τι μπορει να φταιει;

Μιχαλη, απ'οτι διαβασα στο manual της καρτας, στην αναλυση 1280χ1024 υποστηριζει μεν τα 75Hz αλλα με DVI-analog καλωδιο. Με DVI-Digital μενει στα 60 Hz. Εγω θα σου προτεινα να εβαζες analog συνδεση.

Επειδη την σκεφτομαι για αγορα, μπορεις να μου πεις αν εισαι ευχαριστημενος? Απο τα specs φαινεται αρκετα καλη οθονη

Δημοσ.

Την καλύτερη ποιότητα εικόνας την έχει με το DVI digital, μην το αλλάξεις, τα hz δεν παιζουν εδω τον ίδιο ρόλο με τις CRT, μια χαρά και ξεκούραστα είναι τα 60. Αν εχεις προβλημα ίσως φταίνε άλλες ρυθμίσεις, π.χ. πολύ φωτεινότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...