ribo7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Γράφω εκ μέρους ενός φίλου μου που έχει πρόβλημα με το pc του. Προσπαθεί να κάνει format και του γράφει κάτι σαν "Άγνωστος δίσκος" και κάτι τέτοια μου είπε. Κάνει κάτι λάθος? Πώς θα κάνει format? Ευχαριστούμε!!
disqualified Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 ποιος δισκος ειναι αυτος, εχει τα windows πανω? Με ποιο τροπο παει να κανει format?
ribo7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Έχει το σκληρό του χωρισμένο σε 2 partitions. Στον έναν έχει τα windows. Βάζει το cd των windows και προσπαθεί να bootάρει από εκεί για να κάνει format.
Arrenoposss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Γράφω εκ μέρους ενός φίλου μου που έχει πρόβλημα με το pc του. Προσπαθεί να κάνει format και του γράφει κάτι σαν "Άγνωστος δίσκος" και κάτι τέτοια μου είπε. Κάνει κάτι λάθος? Πώς θα κάνει format? Ευχαριστούμε!! Πιο αναλυτικά για να κάνεις το FORMAT,δεν θα βρείς !!!
ribo7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστούμε παιδιά!! Του είπα πάλι αναλυτικά τις οδηγίες. Θα ξαναδοκιμάσει και θα μου πει μου είπε..
disqualified Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Υποψιαζομαι SATA drivers, διαβασε και τον οδηγο που σου εδωσε το παλικαρι
ribo7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Τον διάβασα τον οδηγό, του μετέφερα τις οδηγίες αλλά και πάλι τα ίδια του βγάζει.. Όταν πάει στο βήμα με τα partitions, του λέει "Άγνωστος δίσκος". Θα δοκιμάσει και διαμόρφωση μέσω των windows μου είπε.. Θα δούμε..
The_Mentor Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μήπως είχε τα Vista πάνω και πάει να ξαναβάλει τα XP?
ribo7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Τα XP είχε.. Θα κάνει κανά scan και με άλλο antivirus (το avg είχε) μου είπε και θα ξαναδοκιμάσει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.