Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν και είμαι κι εγώ στη nod32 2.70, επειδή δοκίμασα τη σουίτα, έχω να πω ότι είναι πολύ καλή... Κι αυτά περί KIS είναι τουλάχιστον αστεία...

(Τόσα χρόνια φούρναρης, έχω ψήσει....)

:)

Δημοσ.

Επειδη βαριεμαι να διαβασω ολα τα μηνυματα οσοι ρωτανε για updates στην εκδοση 3χχ

απλα να βαλουν update server που να μην ζηταει user name k password.Υπαρχουν.

Δημοσ.

Ναι συμφωνω,αν θες να εισαι 100% σιγουρος ή αγοραζεις το γνησιο ή βαζεις καθε 1-2 μερες νεο username k password

Παντως δεν εχω δει καποιο προβλημα με τον custom server,και αν υπηρχε πχ ιος ή keylogers στα updates του θα ειχε βουηξει το συμπαν (forums κτλ)

ομως τα 100% σιγουρα ειναι τα 2 που ειπα πριν (να κανεις δηλαδη update απο original servers)

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι που είναι λίγο έξω από τον τίτλο του θέματος...

Θα ήθελα να ρωτήσω όσους υποστηρίζουν το nod... Μπορεί να βρει και να ¨καταστρέψει" trojans και γενικά malware; Σας το ρωτάω αυτό γιατί είχα την έκδοση 2,70 και ενώ βρήκα ποιο αρχείο μου είχε πρόβλημα το νοντ μου έλεγε ότι είναι οκ μόλις το σκανάριζα. Αυτό το παθαίνω 2η φορά με το nod. Δυστυχώς έκανα το λάθος να το προτιμήσω ξανά.

Δημοσ.

το kaspersy ειναι καλυτερο στο να βρισκει ιους αλλα το nod ειναι γρηγοροτερο και δεν βαραινει το συστημα

Οσο για να κανει update απο γνησιους server βγηκε patch ομοιο με το 2.7 (extend trial )

Δημοσ.

εχοντας μεινει ικανοποιημενος απο το nod32 σαν antivirus ειπα να βαλω το smart security..απο τι βλεπω και σαν firewall καλα τα παει..σαν antispyware κανει τιποτα??δεν βλεπω να κοβει τιποτα και το spybot-search and destroy βρισκει αρκετα spyware να εχουν περασει..χρειαζεται καποια ρυθμιση?

Δημοσ.

19 Γενάρη μού τελειώνει η δοκιμαστική περίοδος γιά το antivirus καί αποφάσισα να το αγοράσω.

Αν επιχειρήσω άλλο ένα μήνα δοκιμής αλλά με τη σουίτα αυτή τη φορά με παίρνει?Το δέχεται δηλαδή η eset σαν ξεχωριστή δοκιμή ή σού λέει δεν έχει άλλο, πήρες μιά γεύση από το βασικό εργαλείο πού είναι το antivirus?

Τις σουίτες δεν τις πολυσυμπαθώ πάντως.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια εγω εχω βαλει την 3.0.621.0 και εδω και κανα μηνα δεν μπορω να το αναβαθμησω.μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι πρεπει να κανω?οταν κανει update μου λεει πως δεν χρειαζετε.ευχαριστω

Δημοσ.
παιδια εγω εχω βαλει την 3.0.621.0 και εδω και κανα μηνα δεν μπορω να το αναβαθμησω.μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι πρεπει να κανω?οταν κανει update μου λεει πως δεν χρειαζετε.ευχαριστω

χμμ αν εχεις βαλει καποιο patchακι λογικο ειναι...δε δουλευουν αυτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...