groove54 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Θα προτιμησω την 2.70.39 απο την οποια δεν εχω κανενα παράπονο.
danaos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Αν και είμαι κι εγώ στη nod32 2.70, επειδή δοκίμασα τη σουίτα, έχω να πω ότι είναι πολύ καλή... Κι αυτά περί KIS είναι τουλάχιστον αστεία... (Τόσα χρόνια φούρναρης, έχω ψήσει....)
G_Zisis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά,στην κανονική έκδοση,κάθε πότε ζητάει username και password για τα updates?
pc_admin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Επειδη βαριεμαι να διαβασω ολα τα μηνυματα οσοι ρωτανε για updates στην εκδοση 3χχ απλα να βαλουν update server που να μην ζηταει user name k password.Υπαρχουν.
BadBoy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Υπάρχουν, αλλά δεν είναι επίσημοι όμως. Οπότε δεν ξέρεις τι update σου κατεβάζει.
pc_admin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Ναι συμφωνω,αν θες να εισαι 100% σιγουρος ή αγοραζεις το γνησιο ή βαζεις καθε 1-2 μερες νεο username k password Παντως δεν εχω δει καποιο προβλημα με τον custom server,και αν υπηρχε πχ ιος ή keylogers στα updates του θα ειχε βουηξει το συμπαν (forums κτλ) ομως τα 100% σιγουρα ειναι τα 2 που ειπα πριν (να κανεις δηλαδη update απο original servers)
vjshadow Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι που είναι λίγο έξω από τον τίτλο του θέματος... Θα ήθελα να ρωτήσω όσους υποστηρίζουν το nod... Μπορεί να βρει και να ¨καταστρέψει" trojans και γενικά malware; Σας το ρωτάω αυτό γιατί είχα την έκδοση 2,70 και ενώ βρήκα ποιο αρχείο μου είχε πρόβλημα το νοντ μου έλεγε ότι είναι οκ μόλις το σκανάριζα. Αυτό το παθαίνω 2η φορά με το nod. Δυστυχώς έκανα το λάθος να το προτιμήσω ξανά.
pc_admin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 το kaspersy ειναι καλυτερο στο να βρισκει ιους αλλα το nod ειναι γρηγοροτερο και δεν βαραινει το συστημα Οσο για να κανει update απο γνησιους server βγηκε patch ομοιο με το 2.7 (extend trial )
paris4u Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 ποιος ειναι ο θειος ρε παιδιααααααααααααααα
geran Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 εχοντας μεινει ικανοποιημενος απο το nod32 σαν antivirus ειπα να βαλω το smart security..απο τι βλεπω και σαν firewall καλα τα παει..σαν antispyware κανει τιποτα??δεν βλεπω να κοβει τιποτα και το spybot-search and destroy βρισκει αρκετα spyware να εχουν περασει..χρειαζεται καποια ρυθμιση?
geovard Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 19 Γενάρη μού τελειώνει η δοκιμαστική περίοδος γιά το antivirus καί αποφάσισα να το αγοράσω. Αν επιχειρήσω άλλο ένα μήνα δοκιμής αλλά με τη σουίτα αυτή τη φορά με παίρνει?Το δέχεται δηλαδή η eset σαν ξεχωριστή δοκιμή ή σού λέει δεν έχει άλλο, πήρες μιά γεύση από το βασικό εργαλείο πού είναι το antivirus? Τις σουίτες δεν τις πολυσυμπαθώ πάντως.
coultoir Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 παιδια εγω εχω το free το nod32..το antivirus..ειναι αναγκαιο να βαλω suite εκδοση;
kolossos_22 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 παιδια εγω εχω βαλει την 3.0.621.0 και εδω και κανα μηνα δεν μπορω να το αναβαθμησω.μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι πρεπει να κανω?οταν κανει update μου λεει πως δεν χρειαζετε.ευχαριστω
dimitris2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 παιδια εγω εχω βαλει την 3.0.621.0 και εδω και κανα μηνα δεν μπορω να το αναβαθμησω.μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι πρεπει να κανω?οταν κανει update μου λεει πως δεν χρειαζετε.ευχαριστω χμμ αν εχεις βαλει καποιο patchακι λογικο ειναι...δε δουλευουν αυτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα