Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δε χρειάζεται να βγει το 2.7 Yeap.Δεν χρειαζεται.Εκανα δοκιμασες με clean install και περασμα πανω στο 2.7 και λειτουργει κανονικοτατα και στις 2 περιπτωσεις.
danaos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μάλιστα... Και ρυθμίζεται πολύ εύκολα και για θύρες...
dimitris2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 προσπαθω να το ρυθμισω να σκαναρει τα mail του thunderbird, βαζω enable το pop3, τη θυρα που χρησιμποιω,προσθετω και σαν client thunderbird αλλα δεν μου δουλευει....
dimitris2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 τιποτα, ακομα δεν μπορει να μου σκαναρει μαιλ
Hambos19 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 εγω το εχω κατεβασει απο μια σελιδα και ειναι μια χαρα.. οποιος το θελει ασ μου στειλει pm
danaos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Εννοείς, όταν στέλνεις ένα μήνυμα σου αναφέρει στο τέλος ότι έχει ελεγχθεί με nod32 3.5... ;
Greek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δεν χρειαζεται να βγαλεις την εκδοση 2.7, κανεις εγκατασταση κανονηκα και μετα το reastart εχεις την 3.0 Και εγω πριν βαλω την suite ειχα το Comodo. Το αποτελεσμα σε μενα ειναι, οτι ειναι πολυ ποιο βολικο το smart suite, γρηγορο στην εκινηση (γιατι το comodo + nod32 για να ανοιξουν καναν ποιο πολυ) και αρκετα βολικο firewall που εχει ολα οσα ηθελα και ειχε και το comodo. Συμπερασμα, βρηκα την ιδανικη σουιτα που να τα συνδειζει ολα, αποδοτικοτηρα-ασφαλεια και ελαφρυ προγραμα χωρις να καθυστερη το pc
danaos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δεν χρειαζεται να βγαλεις την εκδοση 2.7, κανεις εγκατασταση κανονηκα και μετα το reastart εχεις την 3.0 Και εγω πριν βαλω την suite ειχα το Comodo. Το αποτελεσμα σε μενα ειναι, οτι ειναι πολυ ποιο βολικο το smart suite, γρηγορο στην εκινηση (γιατι το comodo + nod32 για να ανοιξουν καναν ποιο πολυ) και αρκετα βολικο firewall που εχει ολα οσα ηθελα και ειχε και το comodo. Συμπερασμα, βρηκα την ιδανικη σουιτα που να τα συνδειζει ολα, αποδοτικοτηρα-ασφαλεια και ελαφρυ προγραμα χωρις να καθυστερη το pc Με το thunderbird πώς τα πάει;
nuxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 lotusgr euxaristo. to eixa brei auto alla akouste to koufo.... sto soulseek ola ok, XORIS na anoixo rule sto nod. sto emule episis ok, xoris pali na anoixo rule, sto utorrent, mou exei to belaki kato prasino pos ola ok, kai otan patao test port pou anoigei ton firefox, mou bgazei failed! trexa gyreue!
Greek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Με το thunderbird πώς τα πάει; Δεν ξερω για το antispam, γιατι δεν το χρησημοποιω. Παντως για antiviruς εναι το γνωστο ελαφρυ nod (μαζι με firewall) pou scanari τα παντα στο backgroud χωρις να βαρενει το συστημα κατα το scan του. Παντως εχω την εντυπωση οτι το smart suite, μαζι και με το firewall που εχει, ειναι το ιδιο ελαφρυ οσο ειναι ηταν και το γνωστο nod32 μεχρι τωρα που δεν ειχε firewall *Αυτα που λεω, ειναι απο πρωσοπικη εμπειρια.
africa_twin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Με το thunderbird πώς τα πάει; Δεν μπόρεσα να το ρυθμίσω να παίρνει mail το thunderbird σε Vista GR και τελικά το απεγκατέστησα Κρίμα γιατί φαινόταν πολύ καλό ρε γμτ!!! Ακόμα κι όταν είναι κλειστό το antispam δεν μου κατεβάζει τα mail καθόλου! Έχει καταφέρει κανείς να το κάνει να δουλέψει και να παίρνει τα e-mails με το thunderbird;
danaos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν... Εγώ ρώτησα για το thunderbird διότι είχα συνηθίσει από το προηγούμενο, το οποίο ανέφερε στα μηνύματα - υπό μορφή σημείωσης - ότι το μήνυμα έχει ελεγχθεί με το nod32 2.7 κτλ. Αυτό τώρα ακούω ότι δε γίνεται. Τα μηνύματα όμως, διαβάζω σε groups, ότι ελέγχονται διότι στο protection status αναφέρει κανονικά πόσα email έχουν ελεγχθεί...
danaos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Απ' ό,τι φαίνεται, η eset θα κάνει την τύχη της με τη σουίτα. Μόνο θετικά σχόλια γράφονται στο δίκτυο διαρκώς... Όμως... Είναι τουλάχιστον απογοητευτικό να βλέπεις τη νέα έκδοση να υποστηρίζει με έξτρα εικονίδια στην toolbar το outlook express ενώ στο thunderbird τίποτα... Το ότι δουλεύει με το thunderbird το διαπιστώνει κανείς μόνο αν τσεκάρει protection state, οπότε βλέπει ότι έχουν ελεγχθεί τόσα π.χ. μηνύματα...
comfuzio Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Pio moufa antivirus apo to NOD den paizei... Kaspersky IS FTW Updates stin database mia fora tin wra kai oxi ton xrono
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα