tzinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 ο θειος μου ο μανωλης, αδερφος του πατερα μου, μου κανει δωρακια που και που. χεχε σορυ, θειος ας το πουμε ειναι ενα μερος οπου βρισκεις καλουδια για να κατεβασεις (παρανομα οποτε ας το αφησουμε χωρις αλλη εξηγηση).
danaos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Προτείνετε δηλαδή να διώξουμε το comodo και να βάλουμε τη σουίτα του nod ώστε να τα έχουμε όλα μαζεμένα; Μήπως κάνει σαράντα ώρες να φορτώσει τα windows μ' αυτόν τον τρόπο;
geo63 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 το βαλα και γω απο τον θειο εβαλα το κλειδακι και δουλευει ρολοι ειδες τι κανει ο θειος παντα τετοια θειε ευχαριστω
dimitris2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 εγω θα το δοκιμασω να δω τι καινουργιο μας εχει παλι η eset αλλα δυσκολα θα αλλαξω το avira μου
danaos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δε μου απαντάτε... Αξίζει να βγάλει κανείς το comodo και να τα έχει όλα στη συσκευασία του ενός;
dimitris2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δε μου απαντάτε...Αξίζει να βγάλει κανείς το comodo και να τα έχει όλα στη συσκευασία του ενός; ο καθενας θα σου πει οτι βολευει αυτον. γιαυτο, δοκιμασε τη σουιτα της eset και δες αν βολευει εσενα καλυτερα. η ολοκληρομενη προστασια δεν υπηρχε ποτε στην εσετ αρα δε μπορουμε να πουμε αμεσως ποσο καλο ειναι χωρις να το δοκιμασουμε...
danaos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 ο καθενας θα σου πει οτι βολευει αυτον. γιαυτο, δοκιμασε τη σουιτα της eset και δες αν βολευει εσενα καλυτερα. η ολοκληρομενη προστασια δεν υπηρχε ποτε στην εσετ αρα δε μπορουμε να πουμε αμεσως ποσο καλο ειναι χωρις να το δοκιμασουμε... Έχεις δίκιο... Μάλλον είμαι πολύ ανυπόμονος επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος ήδη με το nod32...
nuxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 ebgala to comodo, kai to evala mias kai exo edo kai 4 xronia NOD kai eimai poly euxaristimenos. pos tha anoixo kai porta (rule) an mou pei kapoios tha eimai euxaristimenos... to epsaxa se forums, google ktl, alla otan patao test sto uTorrent olo fail mou kanei
danaos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 ebgala to comodo, kai to evala mias kai exo edo kai 4 xronia NOD kai eimai poly euxaristimenos. pos tha anoixo kai porta (rule) an mou pei kapoios tha eimai euxaristimenos... to epsaxa se forums, google ktl, alla otan patao test sto uTorrent olo fail mou kanei Ίσως κατ' αντιστοιχία. Όπως το κάνουμε με το comodo με ανάλογο τρόπο και στο eset...
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Danaos το μονο σιγουρο πως δεν κανει σαραντα ωρες να μπει στα windows;)Ιδιαιτερα γρηγορη η σουιτα γι αυτα που λεει πως προσφερει.Ριξτου μια ματια,αξιζει.
lotusgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 ebgala to comodo, kai to evala mias kai exo edo kai 4 xronia NOD kai eimai poly euxaristimenos. pos tha anoixo kai porta (rule) an mou pei kapoios tha eimai euxaristimenos... to epsaxa se forums, google ktl, alla otan patao test sto uTorrent olo fail mou kanei Δες εδω φίλε:
danaos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Απ' ό,τι καταλαβαίνω πρέπει να είναι πολύ καλό ... Πρέπει να απεγκαταστήσουμε πρώτα το nod32 2.7;
dimitris2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Απ' ό,τι καταλαβαίνω πρέπει να είναι πολύ καλό ... Πρέπει να απεγκαταστήσουμε πρώτα το nod32 2.7; καλα ειναι να το βγαλεις!!!
lotusgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Φοβερή σουίτα και επιτέλους ένα Interface της προκοπής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα