Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο θειος μου ο μανωλης, αδερφος του πατερα μου, μου κανει δωρακια που και που.

χεχε σορυ, θειος ας το πουμε ειναι ενα μερος οπου βρισκεις καλουδια για να κατεβασεις (παρανομα οποτε ας το αφησουμε χωρις αλλη εξηγηση).

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προτείνετε δηλαδή να διώξουμε το comodo και να βάλουμε τη σουίτα του nod ώστε να τα έχουμε όλα μαζεμένα; Μήπως κάνει σαράντα ώρες να φορτώσει τα windows μ' αυτόν τον τρόπο;

Δημοσ.

το βαλα και γω απο τον θειο εβαλα το κλειδακι και δουλευει ρολοι ειδες τι κανει ο θειος παντα τετοια θειε ευχαριστω

Δημοσ.
Δε μου απαντάτε...

Αξίζει να βγάλει κανείς το comodo και να τα έχει όλα στη συσκευασία του ενός;

:)

ο καθενας θα σου πει οτι βολευει αυτον. γιαυτο, δοκιμασε τη σουιτα της eset και δες αν βολευει εσενα καλυτερα. η ολοκληρομενη προστασια δεν υπηρχε ποτε στην εσετ αρα δε μπορουμε να πουμε αμεσως ποσο καλο ειναι χωρις να το δοκιμασουμε...

Δημοσ.
ο καθενας θα σου πει οτι βολευει αυτον. γιαυτο, δοκιμασε τη σουιτα της eset και δες αν βολευει εσενα καλυτερα. η ολοκληρομενη προστασια δεν υπηρχε ποτε στην εσετ αρα δε μπορουμε να πουμε αμεσως ποσο καλο ειναι χωρις να το δοκιμασουμε...

Έχεις δίκιο... Μάλλον είμαι πολύ ανυπόμονος επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος ήδη με το nod32...

Δημοσ.

ebgala to comodo, kai to evala mias kai exo edo kai 4 xronia NOD kai eimai poly euxaristimenos.

pos tha anoixo kai porta (rule) an mou pei kapoios tha eimai euxaristimenos... to epsaxa se forums, google ktl, alla otan patao test sto uTorrent olo fail mou kanei

Δημοσ.
ebgala to comodo, kai to evala mias kai exo edo kai 4 xronia NOD kai eimai poly euxaristimenos.

pos tha anoixo kai porta (rule) an mou pei kapoios tha eimai euxaristimenos... to epsaxa se forums, google ktl, alla otan patao test sto uTorrent olo fail mou kanei

Ίσως κατ' αντιστοιχία. Όπως το κάνουμε με το comodo με ανάλογο τρόπο και στο eset...

• Moderators
Δημοσ.

Danaos το μονο σιγουρο πως δεν κανει σαραντα ωρες να μπει στα windows;)Ιδιαιτερα γρηγορη η σουιτα γι αυτα που λεει πως προσφερει.Ριξτου μια ματια,αξιζει.

Δημοσ.

Δες εδω φίλε:

nodzd2.jpg

nod2dv8.jpg

nod3pv9.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...