poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 ποτε 8α αρχισω να τα ξυλωνω ενα ενα δεν ξερω.
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 πΟΤΕ ς θα κανει ξαστερια ε πΟΤΕς θα φλεβαρισει να πιασω το τουφεκι μου και να τους ...
Pontiac 62 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Συγνώμη ρε παίδες, αλλά τι είναι το φερέσυχνο;;
kifinas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=223903&highlight=%F6%E5%F1%DD%F3%F5%F7%ED%EF Τεχνικά δεν είναι πολύ σωστά αυτά που αναφέρονται, αλλά θα πάρεις μια ιδέα.
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 στην πραξη με τα πιο απλα λογια ο οτε βαζει ενα κουτακι το οποιο με ενα ζευγαρι καλωδιων δηλαδη μια γραμμη μπορει να βγαλει 2 γραμμεσ τηλεφωνου.δεν μπορει ο πελατης να βαλει adsl.το κανει εκανε λογω ελειψης καλωδιων.
titikos46 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Αυτο μονο στην Ελλαδα υπαρχει στον 21ο αιωνα και και το κανει μονο ο οτε.Παγκοσμια πρωτοτυπια.
kifinas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δηλαδή θα προτιμούσες να περιμένεις 2 χρόνια λόγω έλλειψης δικτύου μέχρι να βάλεις τηλέφωνο; Τα pcm συχνά είναι αναγκαίο κακό. Όταν παραγίνεται τότε πρέπει να πέφτουν καινούρια καλώδια.
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 το κακο ειναι οτι τα νεα καλωδια αργον πολυ και οταν περαστουν τα φερεσυχνα παραμενουν.
danaos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 θα ηθελα να βρισω αρκετους απο εσας που το παιζεται εξυπνοι.καποιος ανεφερε για 6000 που φευγουν αλλα δεν γνωριζει οτι οι 5000 γυρνανε πισω και παρακαλανε για γρηγορη επανασυνδεση.Οτι πολλοι εχουν παει στα δικαστηρια για ατασταλειες παροχων.Κανενας σας δεν αναρωτηθηκε γιατι μια πολυκατοικια εχει φερεσυχνα.Μηπως γιατι ο εργολαβος εφερε καλωδιο μικροτερο απο τα διαμερισματα που εκανε??αντε να μαθετε πρωτα και μετα να κραζετε. Εγώ που δεν είμαι του ΟΤΕ λέω ότι συμφωνώ. Το ' χουμε παρακάνει με το κράξιμο. Όντως είναι πολλοί γυρνάνε με την ουρά στα σκέλια ή σφυρίζοντας τάχα αδιάφορα... Αλήθεια τι γίνεται σε λίγο καιρό που λήγουν οι υποχρεώσεις του ΟΤΕ προς τους εναλλακτικούς; (ξέρετε αυτή η περίοδος "χάριτος" που έχει δοθεί στους εναλλακτικούς ώστε να αναπτύξουν τα περίφημα ιδιόκτητα δίκτυά τους...) Ποιον θα βρίζουν οι συνδρομητές τους τότε; Πάλι τον (Π)ΟΤΕ; Θα είναι τουλάχιστον ανοησία... Όσο για τα φερέσυχνα, ναι είναι αμαρτωλή ιστορία, για την οποία δε φταίει πάντα ο (Π)ΟΤΕ. Πολλές φορές φταίει ο εργολάβος μας που έτυχε να είναι και μπατζανάκης μας...
tasos9791 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 καλως ηρθες στο φορουμ.επειδη ειπες εσυ οτι 8Α βαλεις adsl λες ο οτε να εβλεπε που 8α σε εβαζε???οι λυσεις ειναι.α.βυσμα οτε να σε βγαλει απο εκει β.ζητας isdn σε βαζουν σε κανονικη γραμμη και μετα βαζεις 2play και ξαναγινεται η γραμμη pstn.οχι δεν 8α σε ξαναβαλουν σε φερεσυχνο έχω και γω το ιδιο πρόβλημα με το pcm και νομίζω πλεον οτι το βύσμα ειναι η μόνη λύση.... μίλησα με ΟΤΕ 134 και 121 και μου είπαν οτι και ISDN να βάλω μπορει να το κανουν πάλι μέσω του PCM.(τεχνικά δηλαδή γίνεται).... άκρη δε βγαίνει δηλαδή....
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 έχω και γω το ιδιο πρόβλημα με το pcm και νομίζω πλεον οτι το βύσμα ειναι η μόνη λύση....μίλησα με ΟΤΕ 134 και 121 και μου είπαν οτι και ISDN να βάλω μπορει να το κανουν πάλι μέσω του PCM.(τεχνικά δηλαδή γίνεται).... άκρη δε βγαίνει δηλαδή.... καλως ηρθες.οσο ξερω δεν μπαινει pcm πανω σε φερεσυχνο τωρα τι ειπε αυτος δεν ξερω.δεν εχω δει ποτεκανεναν να παιζει pcm me isdn.
kifinas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Γίνεται, αλλά μόνο αν μιλάμε για pcm30 και όχι για συνδρομητικό pcm. Για να είναι αυτή η περιπτωση πρέπει ο Τάσος να μένει σε ένα χωριό με 5,10 κατοίκους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.