gpetro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Kalispera paidia, Eimai k go enas apo tous xiliades disarestimenous autis tis athlias ellinikis pragmatikotitas...edo k 5 mines k eno eixa ftasei sto aproxorito me tous aparadektous logariasmous k xreoseis tou aparadektou πOTE ekana etisi se enalaktiko paroxo gia ipiresies internet k statheris tilefonias.distixos k meta lipis m diapistosa oti den mporousa na egkatalipso k go to ipo bithisi plio tou aniparktou πOTE kathos me eixe k sinexizei na me exei "demeno" me ti feresixno sindesi poy m parexei.Apeuthinthika loipon sto katastima tis gitonias m zitontas na m parexoun kathari grami, opos poli kala tha fantazeste meta apo 5 mines den iparxei kamia apolitos exelixi, legontas m malista oti i monadiki lisi einai na metatrepso m tin grami se ISDN..Agapitoi m filoi, gnorizei kapoios pou mporo na bro to dikio m? Na kano mia rimado-katagelia vre aderfe..Nisafi pia tosa lefta xamena se pagia, k xreoseis adikaiologites.. Eyxaristo ek ton proteron.
kifinas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μάθε πρώτα να μιλάς χωρίς να βρίζεις και το ξανασυζητάμε
devout84 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Βρίζει?? Που το είδες? Καλά τα λέει. Έλεος πια με τις υποανάπτυκτες γραμμές. Στο 2007-8 ζούμε όχι στο 1960. Βάλε ISDN φίλε, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα αν δεν το κάνεις.
Bspus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δηλαδη αμα βαλει ISDN τον βγαζουν απο το φερεσυχνο? Εγω νομιζα οτι του το ειπαν σαν το μονο τροπο να βελτιωσει καπως την ταχυτητα. Οταν εγω ανακαλυψα οτι εχω φερεσυχνη γραμμη πριν 2 χρονια (μετα απο 3 μηνες και πολλα τηλεφωνα γιατι δεν ενεργοποιουνταν το onDSLkit) δεν μου ειπαν καμια τετοια λυση. Ευτυχως ειχαμε και δευτερη γραμμη στο σπιτι που δεν ειναι φερεσυχνη οποτε αλλαξα την αιτηση και απεκτησα συνδεση 5 μερες μετα. Κανονικα ειναι παρανομο αυτο που κανει ο ΟΤΕ αλλα εδω που ειμαστε δεν βρισκεις δικιο.
kifinas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Την παρανομία που την βρίσκεις; Ο ΟΤΕ ως καθολικός πάρχος είναι υποχρεωμένος να δίνει παντού υπηρεσίες φωνής. Έτσι είναι η άθλια ελληνική πραγματικότητα...
furious99 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δεν επιτρέπονται αυτές οι τσιγγουνιές του ΟΤΕ στην Αθήνα του 2007. Δεν είναι σε κανένα απομακρυσμένο χωριό οι άνθρωποι, στην Αθήνα είναι...
kifinas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δηλαδή στα χωριά έχουν λιγότερα δικαιώματα; Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς. Το δίκτυο σχεδιάστηκε για τηλεφωνία. Σήμερα οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Έχουν γίνει αναβαθμίσεις σε κέντρα που μείωσαν τα εγκατεστημένα pcm. Μην τα περιμένουμε όμως όλα μέσα σε μια μέρα...
titikos46 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Kalispera paidia, Eimai k go enas apo tous xiliades disarestimenous autis tis athlias ellinikis pragmatikotitas...edo k 5 mines k eno eixa ftasei sto aproxorito me tous aparadektous logariasmous k xreoseis tou aparadektou πOTE ekana etisi se enalaktiko paroxo gia ipiresies internet k statheris tilefonias.distixos k meta lipis m diapistosa oti den mporousa na egkatalipso k go to ipo bithisi plio tou aniparktou πOTE kathos me eixe k sinexizei na me exei "demeno" me ti feresixno sindesi poy m parexei.Apeuthinthika loipon sto katastima tis gitonias m zitontas na m parexoun kathari grami, opos poli kala tha fantazeste meta apo 5 mines den iparxei kamia apolitos exelixi, legontas m malista oti i monadiki lisi einai na metatrepso m tin grami se ISDN..Agapitoi m filoi, gnorizei kapoios pou mporo na bro to dikio m? Na kano mia rimado-katagelia vre aderfe..Nisafi pia tosa lefta xamena se pagia, k xreoseis adikaiologites.. Eyxaristo ek ton proteron. Φιλε εχω δει παρομοια περιπτωση με φερεσυχνο γραμμη,σιγουρεψου για την isdn πρωτα αν μπορεις ναχεις και ποσους μηνες υποχρεωτικα μετα adsl και απο αλλο παροχο,και μετα κανε την κινηση για isdn,αλλη λυση ειναι ρωτα π.χ. εαν εισαι Αθηνα Βιβοντι που δινει και τηλεφωνια και adsl 20Mbpps η αλλες παρομοιες που δινουν και τα 2 μηπως περασης χωρις να γινει και isdn η γραμμη σου,διοτι οι περισσοτεροι καταργουμε isdn γραμμες, εγω κατηργησα 2 isdn γραμμες και εχω πλεον voip τηλεφωνια και σωθηκα και λειτουργικα και οικονομικα.
freakystyley Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 κάργα οτετζή μυρίζει ο κηφήνας!! και με τέτοιο nickname ακόμα πιο πιθανό!! joking
furious99 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δηλαδή στα χωριά έχουν λιγότερα δικαιώματα;Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς. Το δίκτυο σχεδιάστηκε για τηλεφωνία. Σήμερα οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Έχουν γίνει αναβαθμίσεις σε κέντρα που μείωσαν τα εγκατεστημένα pcm. Μην τα περιμένουμε όμως όλα μέσα σε μια μέρα... Όταν διατηρείς τα φερέσυχνα ήτοι πολλές γραμμές σε μια με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα συνδιαλέξεων και δεν αναβαθμίζεις, ακόμα και στη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας ενώ έχεις ήδη δώσει και ADSL επί αρκετά έτη, αυτό τι είναι? Μόνο να εισπράττει πάγια ξέρει? Έλεος πια...
titikos46 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Όταν διατηρείς τα φερέσυχνα ήτοι πολλές γραμμές σε μια με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα συνδιαλέξεων και δεν αναβαθμίζεις, ακόμα και στη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας ενώ έχεις ήδη δώσει και ADSL επί αρκετά έτη, αυτό τι είναι? Μόνο να εισπράττει πάγια ξέρει? Έλεος πια... Σωστος, αλλα δεν τον βλεπω ουτε αυτα να τα εισπρατει διοτι φευγουν γυρω στους 6000 την εβδομαδα για αλλους παροχους.
kifinas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Όταν διατηρείς τα φερέσυχνα ήτοι πολλές γραμμές σε μια με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα συνδιαλέξεων και δεν αναβαθμίζεις, ακόμα και στη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας ενώ έχεις ήδη δώσει και ADSL επί αρκετά έτη, αυτό τι είναι? Μόνο να εισπράττει πάγια ξέρει? Έλεος πια... Έχουν φύγει πολλά pcm και έχουν μπει καθαρά καλώδια. Έχουν βγει και ανακοινώσεις και έχει συζητηθεί αρκετά στο adslgr.com. Πρέπει να φύγουν όλα, αλλά δεν γίνεται να αλλάξεις γρήγορα την δομή ενός υπάρχοντος δικτύου. Θέλει χρόνο, χρήμα από τον ΟΤΕ και υπομονή από εμάς. ps. ο κηφηνας είναι το πιο παρεξηγημένο ον στον πλανήτη...
titikos46 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Τι υπομονη, εδω οι αλλοι πανε με 100mbps και εμεις εχουμε ακομη την χρονοχρεωση, καλα που μπηκαν και οι εναλλακτικοι και τον τρεχουν το οτε, θαμασταν ολοι ακομη με χρονοχρεωση.
kifinas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Καλά που μπήκαν οι εναλλακτικοί και έπεσαν οι τιμές, θα έλεγα εγώ.
s_patrik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Φιλε εχω δει παρομοια περιπτωση με φερεσυχνο γραμμη,σιγουρεψου για την isdn πρωτα αν μπορεις ναχεις και ποσους μηνες υποχρεωτικα μετα adsl και απο αλλο παροχο,και μετα κανε την κινηση για isdn,αλλη λυση ειναι ρωτα π.χ. εαν εισαι Αθηνα Βιβοντι που δινει και τηλεφωνια και adsl 20Mbpps η αλλες παρομοιες που δινουν και τα 2 μηπως περασης χωρις να γινει και isdn η γραμμη σου,διοτι οι περισσοτεροι καταργουμε isdn γραμμες, εγω κατηργησα 2 isdn γραμμες και εχω πλεον voip τηλεφωνια και σωθηκα και λειτουργικα και οικονομικα. 20mbps???? Το site λεει 10mbps....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.