CloudConnected Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Mou leei i diadromi einai i usr/share/menu Kamia sxesi me tin /boot/grub/menu.lst Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 μπορείς να το ξαναβρείς μέσω ναυτίλου ? δες το προηγούμενο ποστ μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CloudConnected Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Nai eginan oi allages alla sto usr/share/menu. Na kanw reboot apo to disko? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 κάνε και βλεπουμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CloudConnected Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Eκανα. Δυστυχώς πάλι τα ίδια. "ΝΤLDR is missing" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Aυτό είναι μήνυμα των Windows. Κάτι έπαθε ο Boot Loader τους. Ξεκίνησε με το CD των windows και δώσε "fixboot". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 που είσαι nske ? κοντεύουμε να πνιγούμε ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CloudConnected Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δεν είχα cd των win γιατί τα είχα περασμένα "αεροπορικώς", αλλά δανείστηκα ένα από φίλο το οποίο όμως είναι S.P.1 και όχι S.P.2 που είχα. Να βάλω αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 μάλλον ναι αλλά καλλίτερα να απαντήσει ο αρχηγός . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CloudConnected Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Εκανα. Στο fixboot πρεπει να πατήσω καποια εντολή? Αν και δεν βλέπω άλλη λύση απο το φορμάτ... gtroza σε ευχαριστώ πάρα πολύ και όποιον άλλο ασχολήθηκε,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 δεν ξέρω τίποτα απο win μάλλον αυτό φτάνει μη κάνεις format ακόμα άν έχεις στα win αρχεία που θέλεις να σώσεις αύριο θα ασχοληθούν πιό έμπειροι απο μένα και θα βρείς λύση συγγνώμη για την ανικανότητά μου πάω για ύπνο υγ:μάθε να ψάχνεις θα σου χρειαστεί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CloudConnected Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Φίλε μου, εγώ συγγνώμη για την ανικανότητα μου... Εσυ δεν φταις σε τίποτα, ίσα που βοήθησες πολύ. Πάντως, αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει όσο μπορεί. Επέλεξα να κάνει fixboot αλλά πάλι δεν διορθώθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 CloudConnected τα ξαναλέμε αύριο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CloudConnected Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Kατάφερα πάλι να μπω κανονικά στα Ubuntu και όχι απο το live cd. Προσπαθώ να κατεβάσω έναν partition manager μπας και γίνει τίποτα. Έβαλα το gparted partition manager αλλά δεν κατάφερε κάτι... Βασικά έχω καταφέρει να βγω σε ένα μενού που με ρωταει αν θέλα να μπω win,ubuntu,ubuntu(recovery) και ubuntu (memtest86+) κι αν επιλέξω win μου λέει: Error 1:Invalid device requested Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Για πήγαινε στο μενού σύστημα>διαχείριση συστήματος και άνοιξε το πρόγραμμα parted και δες αν υπάρχει partition με τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.