loupis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2001 epeidi mallon exoume pollous mathites edo kai epidi oi ejetasei plisiazoun brika afto <A HREF="http://lykeio.tripod.com/ypolvathmou.html" TARGET=_blank>http://lykeio.tripod.com/ypolvathmou.html</A> pou isxirizetai oti ypologizei ta moria me basi tous bathmous.. mporei se merikous na fanei xrisimo....<P>kalo diabasma 8-)
fkkso Δημοσ. 18 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2001 Πολύ καλό site... Είναι πολύ καλό για προγνωστικά. Αν και ο υπολογιμσός δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο...
StRatiGos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2001 Kapou kanei ena lathos aftos pou ekane to programma.O bathmos tis oikonomias metraei mono gia to 5o pedio.Akoma kai na tin exeis epileksei o vathmos tis metraei apoklistika mono gia to 5o pedio kai oxi gia ta alla(1o,2o,3o kai 4o).Opote ean thes na vgaleis ta moria sou gia kapoio apo ta pedia ektos tou 5o prepei na pigeneis ekei pou leei gia tous mathites xoris oikonomia,akoma kai an tin exeis os mathima epilogis.<P>------------------<BR><FONT face="Comic Sans MS"><BR>StRatiGos</FONT f>
sh4dow Δημοσ. 21 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2001 mpas kai xerei kaneis tipotis gia eidikes katigories, genikes infos, ti prepei na diloseis ktl?
StRatiGos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 epeidi polloi den kseroun na ipologizoun ta moria tous eipa na ksananevaso auto to topic.
nik7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 re file loupis omos an to eftiakses den skeftikes an oi mathites exoun grapsi as poume 10.3 ayto to tria den pezei rolo?tespa mia idea kata ta alla gamato!!!!<P>ksexasa na grapso ston sh4dow oti an thelei kati na me rotisi as stili mail i pm kai tha tou apantiso!!!!<p>[ 10-07-2001: Message edited by: nik7 ]
SnipeR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Καλά που το επαναφέρατε το topic γιατί μόλις τώρα ήμουν έτοιμος να ανοίξω άλλο! Λοιπόν επειδή η διεύθυνση που δώσατε δεν δίνει και πολύ αξιόπιστα αποτελέσματα έφτιαξα κι εγώ ένα πρόγραμμα υπολογισμού μορίων. Πηγαίνετε να το κατεβάσετε από <A HREF="http://go.to/commoners" TARGET=_blank>http://go.to/commoners</A> <BR>Πείτε μου γνώμες γιατί αυτό το πραγματάκι μου έφαγε σχεδόν μια μέρα. Το αρνητικό είναι ότι είναι σε visual basic γραμμένο οπότε θα χρειαστείτε τα runtime files της. Πολλοί τα έχετε και μπορεί να μην το ξέρετε. Γι' αυτούς που σίγουρα δεν τα έχουν.. Δεν έχω χρόνο να τα ανεβάσω..Αν τα βρείτε κάπου αλλού έχει καλώς!<BR>(Α και συγγνώμη για τα πολλά pop-ups! Δεν ξέρω πώς εμφανίστηκαν, μάλλον η crosswinds κατάλαβε ότι την κλέβαμε! Όταν βρεθεί χρόνος θα φτιαχτεί και αυτό)<BR>Φιλικά<BR>---SnipeR---<p>[ 11-07-2001: Message edited by: Sniper ]
Jheremias Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Παιδιά έχω ένα πολύ καλό φύλλο του Excel, είναι τέλειο και υπολογίζει τα πάντα...Όποιος το θέλει PM
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Sniper teleio to programataki <B>alla</B> elpizo na einai aksiopisto!!!! <P><BR><<GrOOvyRider>><BR> <A HREF="http://www.GrOOvyZone.net" TARGET=_blank>www.GrOOvyZone.net</A>
SnipeR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Αξιόπιστο είναι γιατί ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες που έλεγε το πράσινο βιβλιαράκι που μας δώσαν μαζί με το μηχανογραφικό. Ένα λάθος που διόρθωσα είναι ότι το είχα βάλει να μη δέχεται βαθμο β λυκείου κάτω από 9,5 αλλά αυτό είναι λάθος. Τέλος πάντων έκανα και λίγες ακόμη μικροαλλαγές<P>Φιλικά<BR>---Sniper---
sap Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 sniper> <B>eyge!</B>aksiopisto kai eyxristo to prog sou
Dvs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 Sniper : GAMATO TO PROGRAMMATAKI <BR> <BR> Apla pes mas an kanei tis prosarmoges tou proforikou se sxesi me ton grapto (+-3) <BR> Episis, ston vatmo apolitiriou ipologizontai kai alla mathimata (auta pou dinoume sto sxoleio ara o vatmos apolitiriou den einai sostos! - vomizo)<BR> ta mathimata varititas ta vazei?? <BR> Ama thes mporeis na to ftiaxeis na doulei kai se large fonts (to etrexa stin arxi se large fonts kai gamithike!) - tora to teleutaio ama axizei ton kopo den xero!<P>ta leme......<P>koita sta PM sou <p>[ 11-07-2001: Message edited by: Dvs ]
SnipeR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 Φίλε Dvs τις προσαρμογές τις κάνει. Έχεις δίκιο, αυτός δεν είναι ο βαθμός του απολυτηρίου αλλά ο γενικός βαθμός πρόσβασης που προκύπτει από τα 9 ή 10 πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα με 0,3 * προφορικό + 0,7 * γραπτό. Το διόρθωσα αυτό μαζί με μερικά μικρά bugs και ένα μεγάλο (τα μόρια με το ειδικό μάθημα δεν έβγαιναν σωστά)<P>Όσο για αυτό που είπες για τα large fonts.. Πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο γιατί οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τα κανονικά fonts.<P>Κάποια λαθάκια τα έχω διορθώσει και έχω ανεβάσει τη νέα έκδοση που αφορά και μαθητές της Β' Λυκείου (φετινής, για εμάς του περσινούς ήταν αλλιώς 50-50γραπτα-προφορικά και 14 μαθήματα ενώ στους φετινούς είναι 70-30 γραπτά-προφορικά και 9 μαθήματα).<BR>Το πρόγραμμα δηλαδή υπολογίζει και το βαθμό πρόσβασης της Β Λυκείου. Πιστεύω ότι έχω διορθώσει όλα τα λάθη... Τώρα αν μου ξέφυγε καμιά μικρολεπτομέρεια...<P>Φιλικά<BR>---SnipeR---<p>[ 11-07-2001: Message edited by: Sniper ]
sap Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 sniper>8a mporouses ston ipologismo ton morion na pros8eseis kai se mia stili ta moria pou prokyptoun me tin "poini"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.