Sonick Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν έχω το παρακάτω πρόβλημα: Πήρα πριν απο ένα 6μηνο ένα HDD της wd 250gb sata2 απο το e-shop και τον τελευταίο μήνα πολλές φορές δεν τον βλέπουν τα windows.'Οταν κάνω boot μου εμφανίζει μερικές φορές ένα error σχετικά με τον controller της Realtek και οτι πρέπει να συνδέσω το καλώδιο,και δεν μπαίνει στα windows.Αλλά τη σχέση έχει αυτό και επηρεάζει το boot του δίσκου;Επίσης,όταν βγάλω το καλώδιο του απο την μητρική,ο primary δίσκος με το OS μπουτάρει κανονικά.Γνωρίζει κανείς τι φταίει;Μηπως τα έπαιξε ο δίσκος;Περιμένω απαντήσεις!Ευχαριστώ!
WaVe Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν έχω το παρακάτω πρόβλημα:Πήρα πριν απο ένα 6μηνο ένα HDD της wd 250gb sata2 απο το e-shop και τον τελευταίο μήνα πολλές φορές δεν τον βλέπουν τα windows.'Οταν κάνω boot μου εμφανίζει μερικές φορές ένα error σχετικά με τον controller της Realtek και οτι πρέπει να συνδέσω το καλώδιο,και δεν μπαίνει στα windows.Αλλά τη σχέση έχει αυτό και επηρεάζει το boot του δίσκου;Επίσης,όταν βγάλω το καλώδιο του απο την μητρική,ο primary δίσκος με το OS μπουτάρει κανονικά.Γνωρίζει κανείς τι φταίει;Μηπως τα έπαιξε ο δίσκος;Περιμένω απαντήσεις!Ευχαριστώ! Ti trofodotiko exeis? Ti thermokrasia exei o diskos? Ton evales se alli sata thesi sti mitriki? Apada se auta k vlepoume..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.