Προς το περιεχόμενο

Asus P5E X38 review...

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιτέλους είπα ήρθε το σαββατοκύριακο...

Θα το χαρώ λίγο το pc που το πήρα την πέμπτη και δεν βρήκα καιρό να κάνω τίποτα.

Το ανοίγω, αρχίζω να βάζω προγράμματα....

Αφού μπήκαν όλα παρατήρησα το εξής.

Το nod δεν αποκρινόταν μετά από λίγη ώρα.

Το zone alarm άνοιγε και κόλλαγε.

Άλλο firewall επίσης το ίδιο.

Το utorrent μόλις πήγαινες στα options κόλλαγε εντελώς όμως το pc.

To internet αργούσε υπερβολικά...

Ε, χωρίς δεύτερη σκέψη, το vista ultimate βγήκε.

Και μπήκε το xp όπου σε 2 ώρες μπήκαν και όλα τα προγράμματα και οι drivers χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ή κόλλημα.

Επίσης το PC πετάει.

Από την αρχή έλεγα να βάλω xp, αλλά τελικά είχα βάλει τα vista μονο και μόνο για το dx10.

Τελικά δεν αξίζει.

Καλύτερα λίγο χειρότερα γραφικά, παρά τρελή αστάθεια και προσευχη κατά την εγκατάσταση κάθε νέου προγράμματος.

Λίγο off topic το θέμα αλλά δεν πάει άλλο με αυτό το λειτουργικό. Να δούμε τι θα κάνει και το sp1 που θα βγει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και εγω εχω την ASUS P5K και τις μνημες KINGSTON KHX8500D2K2/2G HYPERX 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL DDR2 PC8500 1066MHZ, το προβλημα ειναι πως τις βλεπεις στο ΒΙΟΣ σαν 800αρες και οταν τις οριζω manual στα 1067mhz (εχει επιλογες 800 - 886 - 1067) κολαει στο bootscreen εκει που λεει NVRAM... οταν τις οριζω 886 ξεκιναει το συστημα κανονικα.

Δημοσ.

Με αναβάθμιση του BIOS συνήθως όλα αυτά φτιάχνουν.Και σε μένα τις RAM της υπογραφής η mobo τις έβλεπε σαν 800άρες.Μετά από update του bios που στις Asus γίνεται πανεύκολα, όλα λύθηκαν...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια και εγώ εχω το ιδιο προβλημα με τον φιλο Singular, στη ρυθμιση auto τις βλεπει 800αρες και αν τις αλλαξω σε 1066 τοτε δεν ξεκινανε καθόλου τα windows. Εχω κανει update στο Bios αλλα τιποτα.

Δημοσ.

Από σήμερα ανήκω κι εγώ στο κλαμπ των κατόχων της Ρ5Ε, αν και δεν είχα πολύ χρόνο να παίξω μαζί της οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Ίδωμεν

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξερω οτι ειναι παλιο το τοπικ που απανταω..αλλα πως μπορω να ρυθμισω το fsb στα 1600...?(για το P5E )....

Δημοσ.
Παιδια και εγώ εχω το ιδιο προβλημα με τον φιλο Singular, στη ρυθμιση auto τις βλεπει 800αρες και αν τις αλλαξω σε 1066 τοτε δεν ξεκινανε καθόλου τα windows. Εχω κανει update στο Bios αλλα τιποτα.

Ρε παλικάρι μου, τις αλλάζεις τις μνήμες σε 1066, τις τάσεις τις αλλάζεις ή μπα; Υποπτεύομαι μπα... Πήγαινε τες στα 2.1 και μετά πες μου αν ξεκινάνε τα windows...

Δημοσ.
Ρε παλικάρι μου, τις αλλάζεις τις μνήμες σε 1066, τις τάσεις τις αλλάζεις ή μπα; Υποπτεύομαι μπα... Πήγαινε τες στα 2.1 και μετά πες μου αν ξεκινάνε τα windows...

αλλος ειμαι εγω που ετυχε να το διαβασω.Λοιπον εγω εχωω μνημες 1066..μπορω να βαλω το mb να δουλευει fsb 1600?

Δημοσ.
ξερω οτι ειναι παλιο το τοπικ που απανταω..αλλα πως μπορω να ρυθμισω το fsb στα 1600...?(για το P5E )....

Πας στη καρτέλα AI tweaker στο bios, και κάνεις το ai overclock tuner να είναι manual. Μετά αλλάζεις το FSB frequency στο 400.

Δημοσ.
αλλος ειμαι εγω που ετυχε να το διαβασω.Λοιπον εγω εχωω μνημες 1066..μπορω να βαλω το mb να δουλευει fsb 1600?

Ίσως χρειαστεί να πειράξεις και τα volts του επεξεργαστή, αν αυτό που θες να κάνεις είναι overclocking...

Δημοσ.
Ίσως χρειαστεί να πειράξεις και τα volts του επεξεργαστή, αν αυτό που θες να κάνεις είναι overclocking...

εχω τον Q6600 κ θελω να τον κλοκαρω τωρα που δεν ξερω αλλα δεν θελω κατι τρελο περιπου στα 3 με 3.5 ghz κ την ητρικη στα 1600..Για πες η μητρικη απο μονη της ειναι στα 1600?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...