Προς το περιεχόμενο

Asus P5E X38 review...

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1T παίζει άνετα μέχρι τα 600Mhz αλλα δεν έχει τεραστια διαφορα στις επιδόσεις καλύτερα τα Cl4 3-3-3 στα 550-600Mhz

Με τις Transcend, είσαι σίγουρος Πάνο ? ... 4-3-3-3 @ 1200MHz μακάρι ... (για τις συγκεκριμένες λέω ε ? Το ξέρω πως κάποιοι άλλοι με κάτι Ballistix :P βαράνε και 1250MHz επειδή είναι εξοπλισμένες με τα GKXs ... :P :lol: ROFL Πάνο)

Όσο για τις Cellshock PC 14400 DDR3 που λες Πάνο έχω να πω κάτι ... Απλά ό,τι καλύτερο και συμφέρον υπάρχει στην αγορά αναφορικά με τις DDR3 ... Ο Γιώργος τις δοκίμασε και έμεινε άφωνος : 8-6-6-18 @ 1029 MHz :shock:, 6-5-5-13 @ 857MHz. Both with 2.36Vdimm (1.9Vdimm stock :P) powered (of course :P) by DDR Maximizer ...

93659472dc9.th.jpg

Δημοσ.

Οι μνημες που προτεινες ειναι μια χαρα και υπερ συμβατες με την μητρικη σου αλλα θα σου κοστισουν. Παντως το συνοδευτικο πακετο το βλεπω λιγακι φτωχο..

Δημοσ.

Εμένα ήρθε σήμερα αλλά όπως είπα και στο topic για το νέο tower μου έγινε μπέρδεμα και μου το παρέδωσαν στημένο και όχι σε parts οπότε επιστράφηκε :/. Στην νέα παραγγελία που έδωσα δεν έβαλα την p5e, άλλαξα γνώμη την τελευταία στιγμή και έβαλα την maximus formula οπότε....

Δημοσ.

Και εγώ τα παρέλαβα χθες την p5e και τις μνήμες ddr2 kingston hyperx 1066MHZ.

Όλα καλά, τα κούμπωσα και δουλεύουν από το πρώτο boot.

To μόνο πρόβλημα είναι ότι τις μνήμες τις βλέπει σαν 800 και όχι σαν 1066.

Πήγα στο bios και δοκίμασα να αλλάξω τη μνήμη από auto σε 1066. Στην επανεκκίνηση μου έβγαλε μήνυμα ότι το overclock απέτυχε και γυρίζει στα defaults.

Έχετε κάτι να μου προτείνετε για να παίξει στα MHz της???

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάστηκε τίποτα στα bios, όλα default, μόνο το απαραίτητο F8 για να διαλέξω boot device.

Κατα τ' άλλα όλα γίνανε αυτόματα με την εγκατάσταση των vista. Μέχρι και τον sata δίσκο

είδε από μόνο του το os χωρίς δισκέτες.

To μόνο κακό είναι αυτό με τις μνήμες που λέω παραπάνω...:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...