nikosfp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Κυριοι καλημερα σας.Ειχα επανω στον η/υ το LG GSA-H50LBB και εβαλα σαν δευτερο το NEC HD 7173A.Ανοιγοντας το pc καμμια μοναδα δεν αναγνωριζεται!!!Τα εχω συνδεσει και τα δυο με ενα καλωδια(το πλατυ) και δεν γινεται τιποτα!Βγαζω το ενα,παιζει κανονικα το αλλο και αντιστροφως...Τι φταιει?Λυνεται το προβλημα?Αν ναι,πως?Ευχαριστω εκ των προτερων
giorgosa5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Κυριοι καλημερα σας.Ειχα επανω στον η/υ το LG GSA-H50LBB και εβαλα σαν δευτερο το NEC HD 7173A.Ανοιγοντας το pc καμμια μοναδα δεν αναγνωριζεται!!!Τα εχω συνδεσει και τα δυο με ενα καλωδια(το πλατυ) και δεν γινεται τιποτα!Βγαζω το ενα,παιζει κανονικα το αλλο και αντιστροφως...Τι φταιει?Λυνεται το προβλημα?Αν ναι,πως?Ευχαριστω εκ των προτερων μαλλον ειναι και τα δυο ορισμενα σαν master. αλλαξε στο ενα απο τα δυο το τσαμπερακι και καντο slave.
nikosfp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 μαλλον ειναι και τα δυο ορισμενα σαν master. αλλαξε στο ενα απο τα δυο το τσαμπερακι και καντο slave. KΚαλημερα κι ευχαριστω γιατην απαντηση σου αλλα για πιο τσαμπερακι εννοεις?Που ειναι αυτο?Συγνωμη για το κολλημα μου!
kostasSTi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Στο πίσω μέρος των dvd έχει κάτι μαύρα κλιπσάκια(ας πούμε), αυτά είναι τα τζάμπερ. Αυτά γεφυρώνουν ανά δύο κάτι πινάκια τα οποία ανάλογα με τον συνδιασμό αλλάζει από master σε slave. Από πάνω κάπου έχει το σχέδιο και θα καταλάβεις πως πρέπει να τα βάλεις. Το ένα dvd πρέπει να είναι master και το άλλο slave.
nikosfp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Οκ κυριοι,λυθηκε το προβλημα,ηταν και τα δυο master.Σας ευχαριστω και τους δυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.