xania4ever Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Loipon paideia ekana update mesw toy windows update se service pack 2 kai to pc kolloyse yperbolika.TI mporei na ftaiei?
Arrenoposss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Αυτό είναι συχνό φαινόμενο και δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος παθών. Εαν κάνεις ένα search θα βρεις κι άλλους με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Εαν θές να βάλεις το sp2 ,το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξαναπεράσεις τα windows που θα έχουν ενσωματωμένο το sp2. Tον τρόπο κατάργησης του sp2 θα τον βρείς εδώ
xania4ever Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Entaxei ekana format egw.Alla ante twra na briskw cd me sp2.EYxaristw pantws.
dimitris2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 υπαρχουν πολλοι τροποι να ενσωματωσεις το sp2 στο cd των xp σου. μπορεις να το κανεις κ ετσι εγω εχω κανει παρα πολλα φορματ και το sp2 το περναω απο πανω παντα. μπορεις να το ξαναδοκιμασεις...
xania4ever Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω πάντως εμένα σερνόταν σε σχέση με την απόδοση που είχε με sp1.Δηλαδή πήγαινε σαν να είχα 100 mb ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.