Προς το περιεχόμενο

classic insomnia

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απευθύνομαι στους moderators και τον administrator.

Όπως μερικά σιτε έχουν και κλασσική έκδοσή τους δεν γίνεται και αυτό με ένα κλικ μέσα στο insomnia????

Δημοσ.

εμενα παντως η καινουρια δεν μου αρέσει καθόλου, και αυτός είναι ο λόγος που σιγά σιγά οι επισκέψεις μου όλο και λιγοστεύουν.

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι δούλεψαν πολύ γι'αυτήν την έκδοση αλλά δε με βλέπω να τη συνηθίζω και τουλάχιστον χαίρομαι που δεν είμαι εγώ ο παράξενος.

Επίσης αυτά τα emoticons πρέπει να είναι με διαφορά τα πιο κακόγουστα που κυκλοφορούν.. Ούτε αποτυχημένο MSN emoticon pack να ήταν..

Δημοσ.

ναι ρε παιδιά και εντάξει, μπορείς να το συνηθίσεις αλλά ένας χρήστης σαν και εμένα που μπαίνει 5λεπτά/2μέρες του είναι πολύ δύσκολο να "κυκλοφορίσει" μέσα στο site...χάνεται!

• Moderators
Δημοσ.
εμενα παντως η καινουρια δεν μου αρέσει καθόλου, και αυτός είναι ο λόγος που σιγά σιγά οι επισκέψεις μου όλο και λιγοστεύουν.

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι δούλεψαν πολύ γι'αυτήν την έκδοση αλλά δε με βλέπω να τη συνηθίζω και τουλάχιστον χαίρομαι που δεν είμαι εγώ ο παράξενος.

Επίσης αυτά τα emoticons πρέπει να είναι με διαφορά τα πιο κακόγουστα που κυκλοφορούν.. Ούτε αποτυχημένο MSN emoticon pack να ήταν..

Τα emoticons αυτα ειναι πολυ καλυτερα ομως απο τα παλια, τα οποια ηταν ξεχασμενα απο την παλαιολιθική εποχη...

• Super Moderators
Δημοσ.
Απευθύνομαι στους moderators και τον administrator.

Όπως μερικά σιτε έχουν και κλασσική έκδοσή τους δεν γίνεται και αυτό με ένα κλικ μέσα στο insomnia????

Δεν αντιμετωπίζεται τέτοιο ενδεχόμενο. :-)

εμενα παντως η καινουρια δεν μου αρέσει καθόλου, και αυτός είναι ο λόγος που σιγά σιγά οι επισκέψεις μου όλο και λιγοστεύουν.[...]

Εάν λιγοστεύουν οι επισκέψεις κάποιων μελών λόγω εμφάνισης και μόνο, πραγματικά λυπόμαστε ειλικρινά.

Είχαμε την εντύπωση ότι "το περιεχόμενο μετράει" αλλά αυτό μάλλον δεν ισχύει για όλα τα μέλη. Αν λοιπόν υπάρχουν συγκεκριμένα μέλη τα οποία προτιμούν, για αισθητικούς λόγους και μόνο, να μην μας επισκέπτονται πλέον, τους ευχόμαστε καλό κατευόδιο. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...