parashos_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας φιλοι μου θα ηθελα να ρωτησω γιατι ορισμενες διευθυνσεις στο internet αργουν παρα πολυ να ανοιξουν?π.χ η δικια μας σελιδα (insomnia)αργησε να ανοιξει παρα πολυ αλλα μετα δεν υπηρξε προβλημα αλλες αρνουνται κατηγορηματικα,τι γινεται?
Elodie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 ego 1 pragma 8a s po an kai den nomizo na se boi8iso mia mera pou mpika sto internet kai prospa8ousa na anixo merikes selides...se merikes empene eno se ales oxi les kai den ixa energopioimeno to internet. Mystirio pragma....
parashos_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 ego 1 pragma 8a s po an kai den nomizo na se boi8isomia mera pou mpika sto internet kai prospa8ousa na anixo merikes selides...se merikes empene eno se ales oxi les kai den ixa energopioimeno to internet. Mystirio pragma.... οντως φιλε μου δε με βοηθησες αλλα και εγω το ιδιο συμπτωμα εχω μερικες εμφανιζονται και αλλες οχι
Arrenoposss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Τι ταχύτητα έχεις φίλε? Κάποιες σελίδες αργούν να φορτώσουν αναλόγως το περιεχόμενο της σελίδας. Όταν λες αργεί να φορτώσει,στα πόσα sec. εστιάζεις?
ribo7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Για να μην ανοίγω καινούριο topic και με όλο το σεβασμό στο φίλο parashos_ που άνοιξε το θέμα, να πω και γω ένα πρόβλημα ενός φίλου μου. Μπαίνει κανονικά σε σελίδες με internet explorer αλλά μετά από κανά 10λεπτο δεν ανοίγει καμία σελίδα. Του γράφει "Page cannot be displayed".. άρα ίσως δεν είναι θέμα ταχύτητας. Κάποια ρύθμση ίσως.. Καμιά ιδέα? (msn πάντως μπαίνει κανονικά. Επίσης μου είπε ότι το κατάλαβε όταν εγκατ΄σεσησε το mozilla. Αλλά τον απεγκατέστησε πάλι, άρα δε ξέρω αν αυτό έχει σχέση. Απλά το αναφέρω ως στοιχείο). Όποιος έχει καμιά ιδέα.. Ευχαριστούμε!
Black Demis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ίσος κανα firewall τα έχει παίξει (λέω τώρα. Μου έχει συμβεί)
parashos_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Τι ταχύτητα έχεις φίλε?Κάποιες σελίδες αργούν να φορτώσουν αναλόγως το περιεχόμενο της σελίδας. Όταν λες αργεί να φορτώσει,στα πόσα sec. εστιάζεις? Εχω κλειδωσει σημερα ας πουμε στα 8mb sec χα χα ας γελασω εδω μιλαμε για λεπτα
ktiniatros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Για να μην ανοίγω καινούριο topic και με όλο το σεβασμό στο φίλο parashos_ που άνοιξε το θέμα, να πω και γω ένα πρόβλημα ενός φίλου μου. Μπαίνει κανονικά σε σελίδες με internet explorer αλλά μετά από κανά 10λεπτο δεν ανοίγει καμία σελίδα. Του γράφει "Page cannot be displayed".. άρα ίσως δεν είναι θέμα ταχύτητας. Κάποια ρύθμση ίσως.. Καμιά ιδέα? (msn πάντως μπαίνει κανονικά. Επίσης μου είπε ότι το κατάλαβε όταν εγκατ΄σεσησε το mozilla. Αλλά τον απεγκατέστησε πάλι, άρα δε ξέρω αν αυτό έχει σχέση. Απλά το αναφέρω ως στοιχείο).Όποιος έχει καμιά ιδέα.. Ευχαριστούμε! αφού "κολλήσει" και δεν ανοίγει σελίδες, πάνε command prompt και πληκτρολόγησε netstat -no Πες μου αν κάποια από τα processes έχουν ένδειξη Time Wait ή καλύτερα τράβα screenshot τα αποτελέσματα. Επίσης χρησιμοποιείτε usb modemάκι στο συγκεκριμένο pc ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.