assaya Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Είτε πετάει τα cd είτε δεν τα διαβάζει και κολλούν μέσα. Το έκλεισα κ το ξανάνοιξα αλλά τπτ. Και προσπαθούσα να γράψω το dvd του leo. Οπότε αν δεν το φτοιάξω δεν θα μπορώ να το βάλω. Κάποια βοήθεια/ιδέα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Specs ?mixanima? 1) unplug all devices from computer 2) PRAM (alt+apple+r+P) 3) update the latest drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μάλλον πέθανε... Κι εμένα κάτι τέτοια μου έκανε μέχρι που πήρα ένα εξωτερικό και ησύχασα...Εδώ που τα λέμε, είναι λίγο μούφα το Superdrive. Μόνο super δεν είναι. Και είναι και πανάκριβο επειδή είναι και slim και slot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 PRAM (alt+apple+r+P) Δεν έπιασε. Παίζει να πέθανε. Καμιά άλλη ιδέα;; --Προς το παρόν τα καταφέρνω με ένα εξωτερικό, αλλά δεν λέει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 kaneis use to finder burn? kane use allo programma mipws ginei kati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μόνο να αλλάξεις drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Στειλτο στη rainbow να στο αλλαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 πάντως που είπες το dvd του leo... ούτε και εγώ κατάφερα να το γράψω με το super drive... τα αγραφα dual layer δεν τα διαβάζε καν τα πέταγε έξω μόλις το έγραψα σε φορητό, το διάβασε κανονικά άλλο πρόβλημα δεν μου έχει δημιουργήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ναι έτσι και σε εμένα. Βασικά από ότι κατάλαβα μου χάλασε όταν έκαιγα το dvd του leo. Το 4G προφανώς γιατί το όντως DL δεν γράφει από ότι φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 genika exoun provlima ta macs me ta doul layer! einai gnosto provlima. dokimase to burner tou finder i alli marka dvds....kai o theos mazi sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.