Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με την 7600GS απο μειωμενη τροφοδοσια ρευματος!!!!

alexcrew16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια καταρχην σε ολους...Εδω και 3 μερες βγαζει η καρτα γραφικων το εξεις μυνημα απο το POWER INDICATOR εν ολιγεις οτι δεν τροφοδοτειται με αρκετο ρευμα η καρτα γραφικων

Asus Nvidia 7600GS Silent και οτι ριχνει τις επιδοσεις για να δουλεψει με ασφαλεια ο υπολογιστης. Δοκιμασα λοιπων τα εξεις...εβγαλα και ξαναεβαλα την καρτα αφου την καθαρισα,αλλαξα το καλωδιο που την τροφοδοτει με ρευμα, περασα καινουργιους drivers, εκανα και ενα scan ολο το συστημα μην τυχων...τιποτα βγαζει το μυνημα συνεχως ακομα και στην εκκινηση για την επιλλογη χρηστη.φυσικα κολλαει συνεχως γιατι ανοιγουν απειρα παραθυρα προειδοποιησης..αν εχετε κατι κατα νου HELP!!!

p4 2.8Ghz

asus p4c800

4x256ram

160gb western digital

sound blaster 5.1

Δημοσ.

Με το 1ο PC της υπογραφης μου που μοιαζει αρκετα με δικο σου εχω την 7600 GS με τροφοδοτικο 400 Watt χωρις προβληματα και μαλιστα την εχω overclock (500/1200) με zalman vga cooler .

Δημοσ.

Δεν καταφερα κατι ακομα εκανα εκκινηση με τις τελευταιες καλες ριθμησεις τιποτα καθαρισα το κουτι αλλαξα καλωδια το ιδιο δεν βγαινει ακρη.Εψαξα και στο ιντερνετ αρκετα τα πιο πολλα που ακουσα για αυτο το προβλημα ειναι οτι ειναι στα τελευταια της η καρτα γραφικων η το τροφοδοτικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...