azio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μπαινοντας στο yahoo να δω το mail μου ειδα μια περιεργη διαφημιση..εκανα κλικ πανω και οδηγηθηκα σε αυτη τη σελιδα http://www.nicomarket.com/el.. Ετριβα τα ματια μου μ' αυτα που εβλεπα..εχει βγαλει λεει αυτη η εταιρια καποια προϊόντα (πχ οδοντοκρεμα με εκχυλίσματα νικοτινης και πισσας, κρέμα προσώπου εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα καπνού κα) για οσους βαρεθηκαν να δειχνουν υγειεις και θελουν να μοιαζουν με φουγαρο.. αρχικα σκεφτηκα μηπως ειναι καποιο αστειο ή καποια οργανωση που θελει να περασει μηνυματα κατα του καπνισματος..μετα για μερικα δευτερολεπτα σκεφτηκα οτι ισως δεν ειναι πλακα και ισως ειναι ενα κανονικο e-shop..υπαρχει κανονικα ηλεκτρονικο καλαθι για αγορες, περιγραφη προϊόντων, μεχρι και το γνωστο: Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν ενδιαφέρθηκαν επίσης για.. τι αλλο θα δουνε τα ματακια μου λεω.. τελικα σκεφτηκα να δοκιμασω να αγορασω κατι και εκει καταλαβα τι παιζει.. αλλα καλυτερα να το ανακαλυψετε μονοι σας..http://www.nicomarket.com/el..
flo1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Τζούλι: 20 ετών: "Τώρα όλοι με λένε «κύριο» στο τηλέφωνο" Βαρέθηκες την καθαρή κρυστάλλινη φωνή σου; Το Nicovox είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Το ειδικό αυτό σπρέι περιέχει εκχύλισμα καπνού εμπλουτισμένου με πίσσα που στοχεύει κατʼ ευθείαν στις φωνητικές σου χορδές, συμβάλλει στην παραγωγή βλέννας και φλέγματος. Μερικοί μόνο ψεκασμοί είναι αρκετοί για να αποκτήσεις μια πραγματικά μοναδική τραχιά φωνή! (χαχαα..τωρα το ειδα, που πηγα να αγορασω ..)
azio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μαξ, 18 ετών: "Οι μύγες πέφτουν σαν τα κορίτσια που αντικρίζουν το Nicoteeth χαμόγελό μου !" Χαμογέλασε, το Nicoteeth είναι εδώ! Η πρώτη οδοντόκρεμα με εκχυλίσματα πίσσας και νικοτίνης. Βοηθάει τα ούλα να ατροφούν, τονώνει την παραγωγή πέτρας και συμβάλλει στην πτώση των δοντιών σου. Επίσης χρωματίζει το σμάλτο τους δίνοντάς τους ένα υπέροχο κιτρινόγκριζο χρώμα. Πρόσθεσε σʼ αυτά και το άρωμα παλιού αποτσίγαρου και το χαμόγελό σου γίνεται ακαταμάχητο! :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.