Agleouras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον, περιμενω αυριο το καινουργιο μου pc με m/b abit pro η οποια εχει onboard sound card. Εχω στον παλιο μου pc μια soundblaster audigy, και σκεφτομαι αν μπορω να την περασω πανω στην καινουργια μητρικη, η μηπως ειναι καλυτερα να το αφησω οπως εχει με την onboard η οποια ειναι και 7-8 χρονια πιο καινουργια..
sapphire Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Ότι μπορείς να την περάσεις στο καινούργιο mobo, μπορείς, αφού έχεις PCI θύρες και η Audigy σου είναι PCI. Το αν θα είναι καλύτερη δεν ξέρω, εγώ πάντως θα προτιμούσα ήχο από την Audigy, παρά από μια Onboard.
panagos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μετά απο μερικές "ξενέρες" που έφαγα με κάρτες ήχου, τις παράτησα και σύνδεσα τα ηχεία στην onboard 5.1 κάρτα που έχει η mobo. Μια χαρά ήχο έχει! Εκτός κιαν ασχολείσαι με επεξεργασία ήχου και το ψάχνεις πολύ, η On board κάρτα για μουσική και παιχνίδια θα σε ικανοποιήσει απόλυτα! +θα είναι λιγότερο φορτωμένη η μητρική σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.