afentiko7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Εχω ένα fat32 εξωτερικό σκληρό και θέλω να τον κάνω ext3 για να το βλέπει το gutsy χωρίς ντράβαλα με ntfs.Στα win έχω το fsdriver οπότε είμαι καλυμμένος από κει.Ξέρετε κανά πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά?Υποψιαζομαι το gparted αλλά πως θα δει το δίσκο που είναι fat32? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 η νεα εκδοση απ οσα εχω διαβασει δεν εχει κανενα προβλημα σε read write στο NTFS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Το ntfs-3g μου φαίνεται πολύ καλύτερο από άποψη σταθερότητας από την αντίστοιχη που προσφέρει ο ext3 driver για τα Windows. Οπότε, θα πρότεινα ανεπιφύλακτα να μετατρέψεις τον εξωτερικό σκληρό δίσκο σε NTFS και να τον χρησιμοποιείς σε Linux μέσω ntfs-3g... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Κοίτα εδώ για το τι υποστηρίζει το gparted: http://gparted.sourceforge.net/features.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνώ. Κάντο NTFS ώστε να είναι εγγράψιμος και από Win. Άλλωστε το Gutsy προσφέρει built-in πλήρη συμβατότητα με δίσκους με NTFS. Προχθές, μπήκα σε ένα σύστημα Win που δεν εκκινούσε ούτε από safe mode, και πριν το φορμάτ έβαλα έναν εξωτερικό σκληρό σε NTFS και κράτησα backup από Live CD Gutsy Gibbon! Αργά ή γρήγορα, όλες οι διανομές θα έχουν ενσωματωμένη αυτή τη δυνατότητα. Οπότε, μέχρι να αποκτήσουν δυνατότητα εγγραφής σε reiserFS τα Win, πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να έχουμε τα εξωτερικά file systems σε NTFS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.