panagos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 to exeis dei se ps3 an einai ok i eikona?auto me apasxolei vasika mhn xanei se grafika Έχω δει ps3 σε μη hd οθόνη, όχι συγκεκριμένα σε wega. Η εικόνα ήταν ικανοποιητική - αναλόγως πάντα τί απαιτήσεις έχει ο καθένας, ετσι; Προσωπική μου άποψη είναι εφόσον μπόρεσες και έδωσες 600 ευρώ για μια παιχνιδομηχανή, ε δώσε τουλάχιστον άλλα 1000 να πάρεις μια καλή hd ready 37" (και σε 42" βρίσκεις σήμερα, οι τιμές έχουν πέσει πολύ) lcd (όχι plasma) να ευχαριστηθείς στο έπακρο το ps3. se ti times paizoun oi projectores hd? kai se ti analiseis k contrast? giati hd einai k to 720p alla k to 1080p. to exeis psaksei katholou giati k egw endiaferomai. Αν είναι να πάρεις προβολέα, επειδή πλέον θα βλέπεις ταινίες σε 100" καλύτερα να επενδύσεις σε έναν full hd (1080p) προβολέα. Όχι πως με hd ready (720p) δεν θα κάνεις τη δουλειά σου. Ανάλογα τις απαιτήσεις και το budget σου. Το έχω ψάξει αρκετά και έχω καταλήξει στο οτι για να επενδύσεις σε κάτι αξιόλογο, θα πρέπει να υπολογίζεις απο 2.500 ευρώ και πάνω. Μιλάμε για full hd πάντα. Ανάλυση λοιπόν στα 1920 χ 1080 και λόγο αντίθεσης πάνω απο 7-8.000. Οι DLP προβολείς συχνά έχουν το γνωστό πρόβλημα rainbow effect το οποίο μερικοί δεν το βλέπουν, ενώ σε άλλους (like me) τους εκνευρίζει αφάνταστα. Ένα άλλο συμαντικό στοιχείο είναι να μπορεί να προβάλει τις ταινίες σε 24fps, όπως ακριβώς δηλαδή γυρίζονται και μεταφέρονται στο hd δισκάκι. Εγώ μετά απο αρκετό ψάξιμο και διάβασμα μου έχει γυαλίσει αυτό το μωρό. Πάντως θέλει αρκετό ψάξιμο γιατί μιλάμε για χιλιάδες ευρώ που δεν θα ήθελες να πάνε σε κάτι που θα σε απογοητεύσει.
jesE Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Προσωπική γνώμη, δεν υπάρχει η καλύτερη TV του κόσμου (νόμος του εμπορίου). Όλες έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Όλες επίσης εξυπηρετούν κάποιες ανάγκες. Πάρε μια τηλεόραση που να εξυπηρετεί τις δικές σου, μην ψάχνεις την καλύτερη. Δεν υπάρχει. Η τεχνολογία LCD δεν είναι καλύτερη από την plasma. Ούτε το αντίστροφο.(δες νόμο του εμπορίου πιο πάνω) Σε γενικές γραμμές: Η τεχνολογία LCD ειναι σκίασης. (πάρε τον καραγκιόζη για παράδειγμα, οπου οι υγροί κρύσταλλοι έχουν τον ρόλο της φιγούρας του καραγκιόζη, ενω εμείς είμαστε πίσω από το πανί -panel και βλέπουμε την φιγούρα που σχηματίζεται από τις σκιές. Εξού και ο χρόνος απόκρισης) Η τεχνολογια plasma ειναι τεχνολογία, ας πούμε, "φωτός". Παράδειγμα: Εγω προτιμώ plasma. Είναι μεγαλύτερες (σχεση τιμή - ίντσες), έχουν πραγματικά πιο ζεστά, ζωντανά χρώματα, υστερούν σε φωτεινότητα. Εγώ βλέπω TV κυρίως το βράδυ (φωτεινότητα δεν με απασχολεί) και προτίμω τα χρώματα έντονα, ζεστά. Έχω μεγάλο χώρο, θέλω μεγάλο panel. plasma = μονόδρομος για εμένα. plasma panel που με ψήνει. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. ΥΓ.1. Κάποιος είπε για ms απόκρισης. Τα plasma panels δεν έχουν χρόνο απόκρισης. Ο χρόνος ειναι απειροελάχιστα μεγαλύτερος του μηδενός. ΥΓ.2. Σε άλλο Post Πλεονεκτήματα (κυρίως) και μειονεκτήματα των LCD. : p ΥΓ.3. Συγνώμη για το μακροσκελές post μου.
Nitrous18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 kamia 32ara ftini uparxei?? mexri 600 euro??
spid_x Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 kamia 32ara ftini uparxei?? mexri 600 euro?? http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168557
koulouri Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168557 φανταζομαι για τα λεφτα της θα ειναι καλη αλλα πρεπει να ειναι τοσο πλαγια η οθονη,σα να την εχει πατησει δυνοσαυρος... εννοω οι μοιρες τις της οθονης.!
disqualified Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 to exeis dei se ps3 an einai ok i eikona?auto me apasxolei vasika mhn xanei se grafika οχι φιλε μου θα χεις τελεια εικονα αυτο μας ελειπε, και 100Hz??? και πιο ξεκουραστη εικονα
kage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 καλο θα ταν να παρεις μια full hd κ μονο...αλλιως παρε μια crt για να βλεπεις κανονικα τα καναλια στην ελλαδα κ οχι παραμορφωμενα οπως τα δειχουν ΟΛΕΣ ΟΙ wide. τωρα ξεπουλανε το stock σε χωρες π δεν ειναι πληροφορημενες κ ειναι κ πισω τεχνολογικα...μεχρι το 2012 ειναι αναγκασμενοι ολοι οι σταθμοι να εκπεμπουν ψηφιακα κ σε hd. εδωσες π εδωσες 600ε για παιχνιδια τουλ να τα βλεπεις οπως πρεπει.το ιδιο για το 360xbox
g-e-o Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 οχι φιλε μου θα χεις τελεια εικονα αυτο μας ελειπε, και 100Hz??? και πιο ξεκουραστη εικονα thanks φιλε μου γιατι αν παρουμε και ps3 και θελω και τηλεοραση για να αξιζει με βλεπω στην συγγρου στο τελος απο τα εξοδα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.