Προς το περιεχόμενο

Τηλεοραση για Playstation3

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ποιες τηλεορασεις χρησιμοποιειτε για ps3? Οι περισσοτεροι θα εχετε σιγουρα Hd! Δωστε κανενα link και καμια προταση! Οχι μονο για Ps3 αλλα και για καλη εικονα!

Δημοσ.

egw exw samsung. prositi stin timi, poloi kali eikona akomi k sto analogiko sima tis tileorasis, exei game mode kai polles thires sindesimotitas. exw tin seira LE40R86BD an thimamai kala to onoma. se mia sizitisi pou eixa me kapoia paidia edw mesa, eixan k autoi tileoraseis tis idias seiras k itan ipereuxaristimenoi.

Δημοσ.

na rotiso kati eimai ligo asxetos mhn gelasete.ps3 diladi se apli tv exo mia sony wega 32ara alla oxi lcd tha xanei poli diladi san paixnidi e??to mono oti einai 100hz den ksero an paizei rolo.thanks

Δημοσ.

Καταρχήν μια sony wega 32" δεν είναι απλή :P. Μια χαρά θα παίζει g-e-o απλά δεν θα είναι hd.

Εγώ έχω μια Samsung LE32R51 και έχει πολύ καλή εικόνα. Βέβαια.. σκέφτομαι σοβαρά για προβολέα hd.

Δημοσ.
Καταρχήν μια sony wega 32" δεν είναι απλή :P. Μια χαρά θα παίζει g-e-o απλά δεν θα είναι hd.

Εγώ έχω μια Samsung LE32R51 και έχει πολύ καλή εικόνα. Βέβαια.. σκέφτομαι σοβαρά για προβολέα hd.

to exeis dei se ps3 an einai ok i eikona?auto me apasxolei vasika mhn xanei se grafika

Δημοσ.

Ειδα σημερα τη σειρα της Samsung απο κοντα. Μου φανηκαν καλες. ΜΙα ερωτηση : Απο κοντα γιατι φαινονται ετσι οι τηλεορασεις σαν να κουνιεται η εικονα? και.. Υπαρχει καπου αλλου στο forum συζητηση αποκλειστικα για τηλεορασεις?

Δημοσ.

φιλε μου εγω προχθες αγορασα την Samsung 32R86 "bordeaux" .... η εικονα παρα πολυ καλη με καλωδιο HDMI της Logitech....βεβαια αν αντεχε η τσεπη μου θα επαιρνα Sharp (σειρα HD)....και κοιτα αυτη που θα παρεις να εχεις οσο το δυνατο λιγοτερα ms χρονο αποκρισης....βεβαια οσο πιο λιγα τα ms τοσο μεγαλυτερη η αξια της tv

Δημοσ.

re paidia ligo asxeto ma sxetiko... evlepa simera ta teleutaia lepta tou olympiakou stin samsung LE40R86BD. auto pou paratirisa itan kati san na afinei skia pisw tou o paixtis. ghosting legetai nomizw? einai fisiologiko? mou fainetai oti den eprepe na kanei tetoio pragma. den polivlepw tv ekei alla den to eixa ksanaparatirisei. oute mou exei pei kati o aderfos mou pou kiriws autos tin xrisimopoiei.

Δημοσ.

Εχοντας και εγω μια 37αρα samnsung tulip, εχω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει! Αυτο με το ghosting που λες kallair το εχω παρατηρησει και εγω και γινεται κυριως στο σημα του καναλιου. Δεν ξερω γιατι.. Αν δε το θυμασαι παντως, δε σε ενοχλει καθολου :P δε σε αποτρεπει απο το να δεις τηλεοραση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...