Προς το περιεχόμενο

{Upgrade}CPU-M/B-Ram combo

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα.

Η γκαντεμιά σου δεν παλεύεται. Τρώς τρελλό bottleneck και μετά αυτό.

Δεν πειράζει. Θα δικαιωθείς με το παραπάνω με το καινούργιο system με την κάρτούλα που χτύπησες.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αχαχα, ναι...Αν τα παραγγειλω σημερα απο Πλαισιο, μιας και ειναι ετοιμοπαραδοτα, ξερετε περιπου ποτε θα ερθουν?Ερχονται σπιτι ή τα παραλαμβανω εγω?

Δημοσ.

Ok, σημερα δεν ειναι η μερα μου, παλι επεσε το site του Πλαισιου.

Tnx God προλαβα να κανω την παραγγελια!

Παιδια ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολους σας, τοσο τα παιδια του φορουμ οσο και οσους επρηξα στο μσν.Θα σας πω εντυπωσεις μολις ολα τοποθετηθουν, ελπιζω καλες!

Δημοσ.

nomizw i p5k ipostirizei raid, 0 k 1 toulaxiston alla ton deftero skliro prepei na ton exeis se ekswteriko se esata.auto pou 8elw na ma8w einai an to enwseis etsi 8a sou kopsei apo ti taxitita metaforas i 8a douleuei kanonika?exw 1 WD 500ari k 8elw na ton kanw raid.an parw ena ekswteriko seagate 8a mporw na to kanw i 8a exw provlimata.me liga logia o ekswterikos prepei na einai o idios me to eswteriko oso afora to raid?

Δημοσ.

Aυτο που λες ειναι το προβλημα με την p5k και δεν την επελεξα τελικα.Οταν ειχα ρωτησει μου ειχαν πει πως δεν επηρεαζεται η ταχυτητα μεταφορας δεδομενων.Αφου θα εχεις raid 1, λογικα θα πρεπει να εξακολουθει να υπαρχει η αναγκη να ειναι ιδιοι οι σκληροι.

Δημοσ.
nomizw i p5k ipostirizei raid, 0 k 1 toulaxiston alla ton deftero skliro prepei na ton exeis se ekswteriko se esata.auto pou 8elw na ma8w einai an to enwseis etsi 8a sou kopsei apo ti taxitita metaforas i 8a douleuei kanonika?exw 1 WD 500ari k 8elw na ton kanw raid.an parw ena ekswteriko seagate 8a mporw na to kanw i 8a exw provlimata.me liga logia o ekswterikos prepei na einai o idios me to eswteriko oso afora to raid?

όχι δεν θα σου κόψει τίποτα θεωρητικά πάντα :-) αλλα πρακτικά δεν είναι καιότι καλύτερο ;)

Δημοσ.

Eπειδη το Πλαισιο μου τα εκανε μανταρα με την παραγγελια, πηγα και πηρα τα πραγματα μονος μου.

Δεν ειχαν τις Ram που ηθελα και πηρα αυτες.

Ειναι καλες ρε παιδια ή να τις αλλαξω?

Δημοσ.

Ναι οκ, να'σαι καλα!Απλα θελω αυτο το Σ/Κ να περασω και Win γιατι δεν εχω τιποτα πανω!Σε ευχαριστω!

Πως θα δω αν ειναι D9GMH?Εκεινη η σελιδα που μου ειχες δωσει, δουλευει βασει s/n ή οχι?

Δημοσ.

ναι από εκεί το είδα αλλα έχει 2 ίδια s/η με διαφορετικά chip για αυτό το 50% ;) για να δεις αν είναι D9 πρέπει να τις ξεσκεπάσεις η να δοκιμάσεις να δεις ποσο ανεβαίνουν ;) αν πιάνουν πάνω από 1Ghz με 4αρια και το ρεύμα από ~ 2,2 ~ 2.4 V τότε 1000% είναι D9

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...