touzi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Γεια χαρά , σκέφτομαι να αγοράσω ένα Laptop και μου άρεσαν και εμφανησιακά αλλλα και απο άποψη τιμής τα δυο παρακάτω. 1) Toshiba Satellite A200-1M8 με 4 χρόνια εγγύηση 2) Sony Vaio VGN-FZ21E Συκγριτικό απο το Πλαίσιο Δεν το θέλω για παιχνίδια , αλλά για εφαρμογές Web Design κυρίως και ταινίες. Ποιό απο τα δύο λέτε λοιπόν? Thanks..
Droidlock Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Αφου δεν το θες για παιχνιδια γιατι πρεπει να δωσεις 1100 ευρω; Δες το toshiba 1m5 και σε κατι ποιο οικονομικο δες και το hp 530.Επισης με 17" οθονη λογικα θα ειναι καλυτερο να βλεπεις ταινιες
disqualified Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Το toshiba ειναι πολυ καλη επιλογη και τα 4 χρονια εγγυηση ειναι τρομερα δελεαστικα, τα μηχανηματα της sony αν και πολυ ωραια και με πολυ καλες οθονες, εχουν 1 χρονο εγγυηση και αν δεν παρεις επεκταση μετα τον πρωτο θα κανεις την προσευχη σου...
ApSiMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Εγώ προσωπικά θα διάλεγα τον HP λόγω εγγύησης.... Και σαν εταιρία είναι πολύ αξιόπιστη και η εγγύηση 4 χρόνια λέει πολλά....έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!
disqualified Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Εγώ προσωπικά θα διάλεγα τον HP λόγω εγγύησης....Και σαν εταιρία είναι πολύ αξιόπιστη και η εγγύηση 4 χρόνια λέει πολλά....έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!! lol...τον toshiba εννοεις
ApSiMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 lol...τον toshiba εννοεις loooolll ναι τον toshiba εννοώ....toshiba ήθελα να γράψω και έγραψα HP....η κούραση βαράει κατακέφαλα!!!
basilis5 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 αν καιμεγαλος φαν των σονυ σου προτεινω τοσιμπα εχω 2 1Μ8 σπιτι και ειναι πολυ καλα! και τα 4 χρονια εγγυηση αν προλαβαινεις σουπερ το σονυ δυστυχως εχει μονο 1 χρονο το μονο μειονεκτημα που εχω βρει εγω ειναι τα βιστα..
panos2000gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 αν καιμεγαλος φαν των σονυ σου προτεινω τοσιμπατο μονο μειονεκτημα που εχω βρει εγω ειναι τα βιστα.. Μια χαρά είναι τα vista...εγώ τα δουλεύω και στο φορητό και στο σταθερό εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κάθε τι καινούργιο ξενίζει αλλά δεν σημαίνει ότι είναι χάλια. Όλα είναι θέμα συνήθειας....
touzi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ παίδες....και γω για Toshiba πήγαινα πιο πολύ. Τα 4 χρόνια εγγύηση είναι μεγάλη υπόθεση!
planetman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Και όσοι έχετε πρόβλημα με τα Vista, γιατί δεν βάζετε XP;
telegamesvg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ας εχουμε υπ'οψην πριν κανουμε καποια αγορα οτι πλεον αρχιζουν ολι και βαζουν Blue Ray ή HD DVD στα laptops....
xouzel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Και όσοι έχετε πρόβλημα με τα Vista, γιατί δεν βάζετε XP; Γιατι δεν βρισκεις παντα drivers.... Εγω για παραδειγμα πηρα προσφατα αυτον --> http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=20271 και αναγκαστικα θα μεινω με τα Vista, γιατι ΧΡ γιοκ !!! Με την ευκαιρια, μηπως καποιος μπορει να βοηθησει ??? Εκτος απο το επισημο site, που αλλου μπορω να ψαξω για drivers ΧΡ γι'αυτον τον φορητο ????
xouzel Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Γιατι δεν βρισκεις παντα drivers.... Εγω για παραδειγμα πηρα προσφατα αυτον --> http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=20271 και αναγκαστικα θα μεινω με τα Vista, γιατι ΧΡ γιοκ !!! Με την ευκαιρια, μηπως καποιος μπορει να βοηθησει ??? Εκτος απο το επισημο site, που αλλου μπορω να ψαξω για drivers ΧΡ γι'αυτον τον φορητο ???? Καμια ιδεα βρε παλληκαρια ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.