Fidelio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Το θέμα δεν είναι σε πιο φόρουμ θα πας να πεις αυτά που έχεις να πεις , το θέμα είναι αν όντως σου αρέσει αυτή η δουλειά όπως λές..
seastavros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Εντελώς τυχαία! Εψαχνα πληροφορίες για ΕΛΔΥΚ (θέλω να υπηρετήσω στην Κύπρο) και για αυτό γράφτηκα!
nikos_e34 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 εγω γραφτηκα εδω για να γλυτωσω απο το "φασισμο" διαφορων μοντερατορων αντιστοιχου φορουμ για τεχνολογια...οι λογοι λιγοι αλλα γελιοι...οταν μαζευεται η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα και γινεται μοντερατορας και ισχυουν διο μετρα και διο σταθμα στην αντιμετωπιση των χρηστων ε εκει σιχαθηκα τους εριξα κατι χριστοπαναγιες ,εφαγα το μπαν μου και εληξε η υποθεση...εδω κανεις συζητηση χαλαρη παντα στα επιπεδα της κοσμιοτητας,λες κανα διο παπαριες και δεν στα πρηζει ο καθενας..πχ, γιατι εγραψες "παπαριες" και εμεις εδω ειμαστε σοβαρο φορουμ πως δεν με σταυρωσαν στην κεντρικη πλατεια του χωριου,να με λουσουν με πετρελεο και να με καψουν...ιδια αντιμετωπιση και σε αλλα μελη με πολλα περισσοτερα χρονια απο μενα να ειναι εγγεγραμενοι και εφαγαν μπαν απο 2-3 μουνοδουλους μοντερατορες...καταντησε αηδια που λετε το συγκεκριμενο φορουμ και πλεον μονο εδω γραφω
flo1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 ...ηθελα να δω πως διάολο συνδέεται η τηλεόραση με τον υπολογιστή , αργότερα ήθελα να ψαχτώ σε prog για επεξεργασία ήχου εικόνας , . . . κι εγω γιαυτο το λογο γραφτηκα.
Helm21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 για να στείλω ενα πμ σε μια χρήστη ξανάρθα - σοβαρά - (το 2001 δεν θυμάμαι πια ούτε πως με λέγανε, όχι τι έκανα εδώ) και μετά λέω 'καλοκαίρι είναι, ένα μέταλ θρεντ έχουν για να λέω, ας κάτσω'. Δεν σκόπευα να ασχοληθώ με το μπλα-μπλα αλλά ορίστε. Δεν θα κάτσω πολύ ακόμα νομίζω (no internet drama, μαζεύτηκε εργασία) οπότε δεν έχει και μεγάλη σημασία.
kallair Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 βασικά ξεκίνησε για τους υπότιτλους και το video-editing, συνέχισε με το Ps2 και το πισι και πλεον για όλα σχεδόν τα τόπικ αλλά έχω παράπονο ότι ποτέ δεν βρίσκω λύση στα τόπικ που ανοίγω... τόσο εξειδικευμένα είναι?
AFANIS_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 με έστειλε εδώ ο γούγλης (αυτός φταίει για όλα...) όταν έκανα search για ..."μουσική απο διαφημίσεις..." και μου έβγαλε την database...(by Founes...) ...και συνέχισα....
blast Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 γιατι κάποτε το insomnia ήταν λίγο underground και μοίραζε cracked software. μετά ξέπεσε
sam sam Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 εγω έκανα αναζήτηση για παιχνίδια για το w800 μου και έπεσα στο insomnia ! (αν θυμάμαι καλα υπήρχε ένα παρόμοιο θέμα)
vickytale Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Εγώ είχα ακούσει από φίλους που είναι μέλη και ασχολούνται με gaming. Γράφτηκα από περιέργεια και περισσότερο για να κάνω μία ερώτηση που είχα ασχετη με τεχνολογίες κλπ. Τελικά και πληροφορίες βρήκα και σχεδόν κάθε μέρα δίνω το παρόν (δεν πάει καιρός βέβαια)
afentiko7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι στο router έπρεπε να συνδεθεί και το ethernet καλώδιο με τον η/υ και μου το εξήγησε ο user poulinos.Ασχετος τότε γαρ με την adsl.
jakegate7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Εμένα μια αναζήτηση στο google (έψαχνα ένα πρόγραμμα) με οδήγησε εδώ... μου καλάρεσε και τώρα το επισκέπτομαι τακτικά και ανελλιπώς ...
nojipa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Την σελιδα την είχαμε βρει μαζί με τον φιλο μου, οταν ψαχναμε crack για να βγαλουμε τις διαφημίσεις απο το προγραμματακι της X-tream και το insomnia to ειχε!!. Απο τοτε εχουν περάσει πολλά χρόνια και εχω αλλάξει 3-4 κωδικους!!
nikoskon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Γιατί γραφτήκατε στο insomnia; Έλα ντε . . . ; !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.