Voodooman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 κανεις? please Δεν την έχω δει αυτήν που λες, αλλά εγώ όντας ψείρας και ανικανοποίητος με όλες τις LCD που έχω δει σε αυτά τα χρήματα, προτείνω επίσης panasonic plasma. Έχω την 42" S20 και είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος. Νομίζω ότι την S20 δεν θα την βρεις πια εύκολα, αλλά έχω την αίσθηση ότι όλες οι panasonic plasma είναι πολύ-πολύ καλές σε αυτά τα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δεν την έχω δει αυτήν που λες, αλλά εγώ όντας ψείρας και ανικανοποίητος με όλες τις LCD που έχω δει σε αυτά τα χρήματα, προτείνω επίσης panasonic plasma. Έχω την 42" S20 και είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος. Νομίζω ότι την S20 δεν θα την βρεις πια εύκολα, αλλά έχω την αίσθηση ότι όλες οι panasonic plasma είναι πολύ-πολύ καλές σε αυτά τα χρήματα. Οι plasma σε 46'' ειναι καλυτερες απο τις lcd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Οι plasma σε 46'' ειναι καλυτερες απο τις lcd? ρε ανθρωπε ενα ποστ πιο πανω σου λεω για την περιπτωση σου. Αφου δεν θες να ακουσεις, πηγαινε παρε οποια νομιζεις...με το συμπαθειο κιολας. Γελαω με ολους τους lcdakides στο χιλιαρικο που θελουν και ποιοτητα εικονας εναντι των πλασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αν έχετε μάθει στις lcd και πάτε σε πλασμα θα πάθετε ένα μικρό σοκ στην αρχή αλλά στη συνέχεια θα τις αγαπήσετε και δεν πρόκειται να ξανα αγοράσετε lcd. @jimmy007 Χτύπα την 50 s20 και θα είσαι μια χαρά. Συγκρίνεται με τηλεοράσεις διπλάσιου κόστους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Οι plasma σε 46'' ειναι καλυτερες απο τις lcd? Για να το πω απλά, δεν έχω δει LCD που να είναι καλύτερη από τις Plasma των €800-900 και να κοστίζει κάτω από €2000-μιλάμε πάντα για ίδιες ίντσες. Ακόμη και αν τα μαγαζιά δεν είναι ο καλύτερος χώρος για να κρίνεις μία τηλεόραση, πήγαινε και δες σε κάποιο μαγαζί με πολλές τηλεοράσεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, μην δεις το Avatar, γιατί εκεί όλες πολύ καλές φαίνονται. Και οι plasma έχουν τις αδυναμίες τους (σε σχέση με τα μπαούλα-CRT), αλλά θα δεις τα πλεονεκτήματά τους. Στις plasma η κίνηση είναι πιο ομαλή, η εικόνα είναι πολύ λιγότερο πιξελιαστή και πιο ευκρινής. Αν η προτεραιότητά σου είναι η παρακολούθηση τηλεόρασης και βίντεο, δεν βλέπω κανέναν λόγο να πάρεις LCD σε αυτά τα χρήματα. Αν θα συνδέσεις κονσόλα ή PC το ξανασυζητάμε, αλλά ακόμη και έτσι οι panasonic έχουν λύσει τα σχετικά προβλήματα όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι αλλά και πάρα πολλοί χρήστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Για να το πω απλά, δεν έχω δει LCD που να είναι καλύτερη από τις Plasma των €800-900 και να κοστίζει κάτω από €2000-μιλάμε πάντα για ίδιες ίντσες. Ακόμη και αν τα μαγαζιά δεν είναι ο καλύτερος χώρος για να κρίνεις μία τηλεόραση, πήγαινε και δες σε κάποιο μαγαζί με πολλές τηλεοράσεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, μην δεις το Avatar, γιατί εκεί όλες πολύ καλές φαίνονται. Και οι plasma έχουν τις αδυναμίες τους (σε σχέση με τα μπαούλα-CRT), αλλά θα δεις τα πλεονεκτήματά τους. Στις plasma η κίνηση είναι πιο ομαλή, η εικόνα είναι πολύ λιγότερο πιξελιαστή και πιο ευκρινής. Αν η προτεραιότητά σου είναι η παρακολούθηση τηλεόρασης και βίντεο, δεν βλέπω κανέναν λόγο να πάρεις LCD σε αυτά τα χρήματα. Αν θα συνδέσεις κονσόλα ή PC το ξανασυζητάμε, αλλά ακόμη και έτσι οι panasonic έχουν λύσει τα σχετικά προβλήματα όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι αλλά και πάρα πολλοί χρήστες. ok παιδια σας ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Γνωμη μου είναι μην πάρεις με τόσο χάλια ανάλυση. Θα βλέπεις έντονο πιξελάρισμα και είναι κρίμα. Προτίμησε μία μικρότερη με full HD. Γνώμη μου είναι αν είναι να αλλάξεις τηλεοραση σε 2 χρόνια πάρτην και σε 2 χρόνια παίρνεις άλλη καλύτερη. Αν θες να πάρεις μία tv και να σου μείνει πολλά χρόνια ξέχνα την αυτή και ή δώσε καμιά 200-300άρα παραπάνω για full HD ή πάρε μικρότερη. διακρινω μια ασχετοσυνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια με συγχωρητε αλλα τηλεοραση αγοραζω οχι πληκτρολογιο,μια ερωτηση τελευταια! s20 50'' ή αυτη την LG που εχει και 3.000.000 αντιθεση απο την s20 που εχει 2.000.000! Ποια να παραγγειλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 επειδη και εγω μπηκα σε αυτο το τριπακι, τον προηγουμενο μηνα, εχω να πω οτι οσο το ψαχνεις (γενικως) τοσο πιο πολυ απομακρυνεσαι απο το στοχο. επειδη και εγω ειχα συγκεκριμενο budget, κατεληξα στην 42αρα LG PJ550. την πηρα κυριως για τηλεοραση και ταινιες. για τα λεφτα της ειναι ο,τι καλυτερο. παιζει και mkv απο usb. εντωμεταξυ τωρα ειδα οτι ξεθαφτηκε θεμα απο το 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια με συγχωρητε αλλα τηλεοραση αγοραζω οχι πληκτρολογιο,μια ερωτηση τελευταια! s20 50'' ή αυτη την LG που εχει και 3.000.000 αντιθεση απο την s20 που εχει 2.000.000! Ποια να παραγγειλω? Διαβασα λιγα απο αυτο και καταλαβα οτι LG=Design,Panasonic=Ποιοτητα εικονας! Επειδη με ενδιαφερει και το design αν παρω την LG δεν θα δω καλη ποιοτητα εικονας στο ποδοσφαιρο πχ? Εσεις τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Διαβασα λιγα απο αυτο και καταλαβα οτι LG=Design,Panasonic=Ποιοτητα εικονας! Επειδη με ενδιαφερει και το design αν παρω την LG δεν θα δω καλη ποιοτητα εικονας στο ποδοσφαιρο πχ? Εσεις τι λετε? κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Πάρε την Panasonic. Γιατί δηλαδή σε χαλάει το design της; Εμπιστεύσου χιλιάδες χρήστες (και εμένα)!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Πάρε την Panasonic. Γιατί δηλαδή σε χαλάει το design της; Εμπιστεύσου χιλιάδες χρήστες (και εμένα)!! Και εγω αυτην θελω, αλλα αν παθει κατι (χτυπα ξυλο) με το servish της τι γινεται που μενω Κέρκυρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Και εγω αυτην θελω, αλλα αν παθει κατι (χτυπα ξυλο) με το servish της τι γινεται που μενω Κέρκυρα? Να την παρω και οτι γινει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Να την παρω κσι οτι γινει?? γιατι κερκυρα που μενεις εχει καμια εταιρια σερβις ή τα στελνουν αλλου ολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.